Spyshots

Hier rijdt de nieuwe Honda CR-V

De introductie van de nieuwe Honda CR-V komt steeds dichterbij. Want ondanks dat dit pas het eerste levensteken van Honda´s nieuwe SUV is staat het model nog voor dit jaar gepland.

De nieuwe CR-V ondergaat momenteel hittetesten in de zomerwarmte van de Amerikaanse Death Valley. Zoals je kunt zien is het prototype op de foto´s amper van camouflage voorzien en lijkt de auto behoorlijk productierijp. Op het front na kunnen we redelijk veel van de auto zien. Niet alleen het silhouette, maar ook de gehele achterzijde en lichtunits zijn zichtbaar. Het lijkt erop dat de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de Volvo XC60 die een soortgelijke achterzijde kent.

Hybride?
Technisch gezien zijn er nog geen details bekend. Natuurlijk staan er benzine- en dieselmotoren op het programma, maar het is goed denkbaar dat Honda ook een hybride CR-V zal introduceren. De Japanners zijn immers druk bezig met de volledige hybridisering van hun gamma.

Eind 2011
Honda zal de nieuwe CR-V nog dit jaar voorstellen. In Frankfurt staat de nieuwe Civic dus gokken wij op een debuut op de Autoshow in Los Angeles (november). Staat ´ie daar ook niet dan behouden ze de primeur voor aan hun thuismarkt: de Tokyo Motor Show (december).

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.