Spyshots

Ook Volkswagen Passat CC ondergaat facelift

De gehele Volkswagen-familie beschikt over het nieuwe familiegezicht. De Passat CC is daarop nog de enige uitzondering. Nog eventjes dan. Want ook de Passat CC zal binnenkort met een nieuw gezicht bij de dealers staan.

Het concept is inmiddels bekend: strakke horizontale lijnen, LED-lichttechniek en de laatste snufjes op het gebied van veiligheidssystemen. Ook de Volkswagen Passat CC ontvangt binnenkort deze elementen. En daarmee loopt het model weer geheel in de pas met het huidige gamma van Volkswagen.

Camouflage
De Passat CC zoals we die vanmorgen op de Oostenrijkse Grossglockner wisten te betrappen is nog zwaar gecamoufleerd. Zowel het front als de achterzijde gaat verscholen achter Volkswagen´s weinig onthullende camouflage. Daarachter schuilt het nieuwe front zoals we dat onder meer op de nieuwe Passat, gefacelifte Tiguan en vernieuwde Touran zien. Onderhuids kun je rekenen op de toevoeging van BlueMotion Technologies, de meest moderne motoren die Volkswagen in de rekken heeft liggen en veiligheidssystemen van het meest moderne soort.

IAA Frankfurt
Volkswagen zal de vernieuwde Passat CC dit najaar tijdens de IAA in Frankfurt aan de wereld voorstellen. Nog voor het einde van het jaar staat de gefacelifte Passat CC bij de dealers.

Gerelateerde artikelen

Reislustige gran turismo: Volkswagen Arteon

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen CC heeft z'n vorm te pakken

Spyshots
New Volkswagen CC
> Artikel lezen

Nieuwe details rond Volkswagen Arteon

Spyshots
Nieuwe details rond Volkswagen Arteon
> Artikel lezen

Volkswagen Arteon is naam van nieuwe Passat CC

Autonieuws
> Artikel lezen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Op de pijnbank: Volkswagen C Coupé GTE

Spyshots
Op de pijnbank: Volkswagen CC GTE
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.