Spyshots

BMW 3-serie kleedt zich uit

De marketingmachine rondom de gloednieuwe BMW 3-serie komt langzaamaan op gang. De Duitse middenklasser mocht vandaag namelijk voor het eerst uit zijn winterkleding en voorzien van zijn zomertenue de wegen rond München verkennen.

UPDATE: Nieuwe foto´s van een zwart prototype toegevoegd. Deze geven net wat meer zicht op het definitieve uiterlijk van de BMW 3-serie.

Vooralsnog zagen we de 3-serie alleen nog maar met heftige camouflage rondrijden, maar die tijd is voorbij. Het model komst steeds dichter in de buurt van zijn marktintroductie in 2012 en moet daarom ook meer en meer aandacht gaan genereren. En dan is een langzame striptease natuurlijk een goed middel.

Baby 5-serie?
Zoals gezegd verliest de 3-serie langzaam haar camouflage en daardoor schijnen de contouren van het model licht door. Het is goed te zien dat de proporties van het model gelijk blijven aan de vorige generaties met een korte overhang aan voor- en achterzijde. Grotendeels gelijk is ook de typische raamstijl die opnieuw de Hofmeister-knik siert. Compleet nieuw daarentegen zijn de neus en achterpartij van de middenklasser die meer in lijn komen te liggen met de huidige BMW-modellen zoals de 5-serie. Hoe deze er exact uitkomen te zien blijft voorlopig echter nog geheim.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.