Spyshots

M-sportpakket voor BMW 6-serie (Coupé)

Zoals we gewend zijn van BMW komt er ook voor de nieuwe 6-serie een M-sportpakket. Zowel de Coupé als de Cabriolet zijn met deze sportieve accessoires uit te voeren en toveren daarmee elke 6-serie om in een M.

Je neemt genoegen met de 407 pk sterke V8 in de 650iA? Of eigenlijk is de 320 pk van de 640iA ook wel voldoende? We kunnen je geen ongelijk geven hoor. Maar stiekem knaagt er toch iets. Je wilt namelijk wel de looks van een M-model. Geen nood, BMW levert traditiegetrouw het M-sportpakket.

Bekend recept
Het recept is inmiddels welbekend. Lekker dikke voor- en achterbumpers, een set zijskirts, wielen van minimaal een halve meter doorsnede en een sportiever afgestemd onderstel zijn de hoofdingrediënten van het M-sportpakket. Met wat M-badges her en der, een sportief stuurwiel en welgevormde kuipstoelen doet ook het interieur sterk aan een echte M denken.

Coupé en Cabriolet
Deze spyshots geven ons alvast een indruk van het M-sportpakket dat BMW voor de nieuwe 6-serie in petto heeft. Hier getoond op de Coupé, maar het pakket komt zonder twijfel ook beschikbaar voor de 6-serie Cabriolet.

Nieuwe beelden M6
Als bonus hebben we ook nog een paar nieuwe beelden van de échte M: de M6. Die wordt momenteel nog steeds grondig aan de tand gevoeld, maar heeft al wel de nodige camouflage verloren. Onder de kap van dit model ligt het geweld dat stiekem iedereen wenst: een V8 met dubbele turbo en een vermogen van rond de 570 pk. Smullen!

Meer zien? Bekijk ook de spyshots van een zilvergrijs exemplaar op Spyshots.nl

Gerelateerde artikelen

BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood

Autonieuws
BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood
> Artikel lezen

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Autonieuws
BMW 6-serie
> Artikel lezen

16 Bang & Olufsen-speakers in vernieuwde BMW 6-serie

Automultimedia
Gloednieuw Bang & Olufsen-systeem in BMW 6-serie
> Artikel lezen

Monsterlijke voortuitblik op BWM M6 GT3

Spyshots
BMW M6 GT3
> Artikel lezen

BMW plust met M6 Competition Edition

Autonieuws
BMW plust met M6 Competition Edition
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.