Spyshots

BMW onthult 6-serie Coupé onofficieel

Als BMW nog geheimen had als het om de nieuwe 6-serie Coupé gaat dan zijn die nu ten einde. Met het naar buiten sturen van deze nagenoeg ongecamoufleerde prototypes heeft BMW de auto feitelijk onofficieel aan ons onthuld.

Een grote verrassing vormde de nieuwe 6-serie Coupé sowieso al niet meer. In Parijs liet BMW ons al proeven aan de Concept 6-serie Coupé die voor 95% de details van de auto prijsgaf. Toen de 6-serie Cabriolet kort daarna officieel werd gepresenteerd werd bovendien bevestigd dat de conceptcar wel heel dicht bij het productiemodel lag.

Bewijs
Met het naar buiten sturen van deze minimaal gecamoufleerde prototypes maakt BMW een einde aan het geheim dat nog enigzins rond de 6-serie Coupé hing. De foto´s bevestigen het sterke verwantschap met de conceptcar en uiteraard met zijn open broeder.

Prijs
Reken qua uitrusting en motoren op gelijke specificaties als de 6-serie Cabriolet. Dat betekent qua motoren dus een 640iA (3.0 zes-in-lijn met 320 pk) en een 650iA (4.4 V8 met 408 pk). Aangezien de prijzen van de 6-serie Cabriolet al bekend zijn (vanaf € 102.500,-) kunnen we ook een inschatting doen wat betreft de vanafprijs van de Coupé. Die ligt volgens ons rond de 92 mille.

Gerelateerde artikelen

16 Bang & Olufsen-speakers in vernieuwde BMW 6-serie

Automultimedia
Gloednieuw Bang & Olufsen-systeem in BMW 6-serie
> Artikel lezen

Monsterlijke voortuitblik op BWM M6 GT3

Spyshots
BMW M6 GT3
> Artikel lezen

BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood

Autonieuws
BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood
> Artikel lezen

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Autonieuws
BMW 6-serie
> Artikel lezen

BMW plust met M6 Competition Edition

Autonieuws
BMW plust met M6 Competition Edition
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.