Spyshots

M Sport Package voor BMW X1

Omdat er niet van iedere BMW een M komt is het M Sport Package bedacht en samengesteld. Inhoudelijk niet een echte BMW M, wel de looks. Binnenkort kun je ook zo’n optisch pakket voor de X1 bestellen. Het is in de maak.

Het M Sport Package voor de BMW X1 bestaat uit de gebruikelijke ex- en interieuroptooiingen zoals een aerodynamische voor- en achterbumper, aangedikte zij-skirts en een optische diffuser. M-emblemen her en der op de carrosserie aangebracht indiceren het populaire sportpakket, tenminste als het grotere speciale lichtmetaal dit al niet heeft gedaan.

Interieur
Binnenin wordt de toegenomen sportieve toon doorgezet met een sportstuurwiel waarbij de rand lekker dik is uitgevoerd voor een betere greep. Geprofileerde sportstoelen en enkele inlegstrips verhogen de sfeer en de versnellingspook, handremgreep en deurpanelen zullen aannemelijk bekleed zijn met leer of een stof afwijkend van dat van de reguliere modellen. Als het op rijden aankomt zou het onderstel stugger aanvoelen voelen. Reden daarvan is het aanwezige sportonderstel op de BMW X1 M Sport Package.

Gerelateerde artikelen

BMW X1 verliest langzaam z'n camouflage

Spyshots
BMW X1 Spyshots
> Artikel lezen

Verlengde BMW X1 duikt op in patenten

Autonieuws
Verlengde BMW X1 duikt op in patenten
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.