Spyshots

Mulsanne-neus voor Bentley Continental GT

De laatste Bentley is de kersverse Mulsanne. Om niet uit de toon te vallen heeft Bentley daarom een facelift gepland voor de Continental GT. Aanstaande oktober in Parijs maakt hij zijn showdebuut.

De Bentley Continental GT mag dan al weer bijna zeven jaar in ons midden zijn, verouderd oogt hij zeerzeker niet. Maar zelfs tijdloze ontwerpen hebben af en toe een opkikker nodig. Nu de hand is gelegd aan de eerste Mulsanne’s hebben de Britten de smaak te pakken door ook de GT van nieuwigheden te voorzien.

Wijzigingen
Aan de hand van de eerste beelden zullen de veranderingen minimaal zijn. We moesten echt meerdere malen kijken voordat we de verscholen aanpassingen ontdekten. Wie aandachtig kijkt merkt de koplampunits à la Mulsanne op. LED-techniek bevindt er achter het glas en daaronder gaat een hertekende bumper schuilt welke een dieper doorgetrokken grille bevat. Daarnaast krijgen de spiegelkappen een andere vorm en wordt zo te zien ook de achterbumper nader onder de loep genomen. Voor het interieur rekenen we eveneens op enkele upgrades, maar ook geen spannende ingrepen. Motorisch verandert er niets. De vernieuwde Conti GT zal het nog altijd doen met de 560 pk sterke 6.0 liter W12.

Gerelateerde artikelen

Bentley werkt wansmaak in de hand met Continental 24

Autonieuws
> Artikel lezen

Bentley houdt woord met Continental GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?

Spyshots
Hoe trouw blijft de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10?

Spyshots
> Artikel lezen

Born to race: Bentley Continental GT3

Autonieuws
Born to race: Bentley Continental GT3
> Artikel lezen

Nieuwe Bentley Continental GT begint vorm te krijgen

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.