Spyshots

Opel Astra Sports Tourer bijna vrij van cellulite

Dit zijn de laatste spionagebeelden van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer en de station is hard aan het trainen om dat laatste beetje sinaasappelhuid te laten verdwijnen. Voor oktober moet het weg zijn want het showdebuut staat gepland op de Autosalon van Parijs.

De Opel Astra Sports Tourer wordt veel minder pakezel dan zijn voorganger. Sierlijke lijnen in overeenstemming met de hatchback zullen het beeld bepalen en daar hoort een gladde huid bij. De Sports Tourer is flink in beweging om dit te bereiken. Deze verse foto’s vertonen nog slechts aan aantal ‘putjes’, maar het eindresultaat is werkelijk een perzikhuidje. Daar zijn we van overtuigd.

Succes verzekerd
De vijfdeurs Astra verraste vriend en vijand met zijn looks, fantastische rij-eigenschappen en uitstekende bouwkwaliteit en het verbaast ons dan ook niet dat Opel al in de eerste vijf maanden de 150.000ste order voor het model heeft kunnen schrijven. Met wat we op deze foto’s zien verwachten we eenzelfde succes voor de Sports Tourer, want er zijn nu al bestellingen voor de station geplaatst terwijl de auto nog niet eens officieel is voorgesteld. In Parijs verwachten we voor eerst kennis te maken.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar

Autonieuws
Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar
> Artikel lezen

Opel vraagt € 22.295,- voor Astra Sports Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!

Autonieuws
Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!
> Artikel lezen

Opel Astra Sports Tourer volgt al snel

Spyshots
Opel Astra Sports Tourer
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.