Lifestyle & design

Wat heeft Bentley nu weer voor ons in petto?

Bentley heeft haar accessiorelijn weer iets uitgebreid. Het betreffen dit keer met name accessoires die ook daadwerkelijk op de auto’s van de toepassing zijn.

De meeste Bentley Accessoires zijn gericht op de persoon, maar ditmaal presenteert het luxe merk een aantal items voor de auto zelf. Eén van de nieuwigheden waarmee je jouw Bentley kunt personaliseren zijn de zogeheten Vented Wings, een dunne ventilatiesleuf in de spatborden net achter de voorwielen. Het sportieve accent is er met een "black-mess" finish of in het chroom en verkrijgbaar voor de Continental GT en GTC. In 2010 is het ook leverbaar op de Bentley Continetal Flying Spur, maar dan alleen in het chroom.

Lichamelijke verwennerij
Leuke toevoeging aan de accessoirelijn is een Bentley-kinderzitje. Eigenlijk een beetje overdone, maar dat past wel een beetje bij de Bentley-rijder. En om dit to much-gehalte er bij het kroost met de paplepel in te gieten doet zo’n luxe zitplaats natuurlijk prima dienst. De veiligheidstoel kan besteld worden in dezelfde kleur en leder als het overige in het interieur, compleet met gelijkkleurige stiksels. Op aanvraag borduren de vakmensen van Bentley ook de naam van de kleine erin.

Altijd binnen gestaan
Laatste nieuwe toevoeging zijn de Bentley Car Covers welke nu ook leverbaar zijn voor de exclusieve Continental Supersports en de Series 51 GT. Op de zijkant van de beschermende hoes is de naam van het betreffende model geprint. En eigenaren van een Continental GT, GTC en Flying Spur kunnen voortaan hun Car Cover personaliseren met een door hunzelf bedachte tekst.

Zaklamp nog chiquer
In 2004 lanceerde Benley de Jewelled Torch, een wel erg chique zaklamp met een dito naam. Bentley heeft de lichtvoorziening voor de vernieuwing iets bijgeslepen. In de LED-bundel van de lens is voortaan de ‘B’ van Bentley zichtbaar en de greep bevat nu de typische Bentley-structuur. Recent toegevoegd aan Bentley´s accessoirelijn zijn ook de Self Levelling Wheels Bagdes, maar die hebben we onlangs al behandeld.

Gerelateerde artikelen

Stijlvol geweld: Bentley Bentayga Field Sports by Mulliner

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Derde motor Bentley Bentayga een V8-benzine

Autonieuws
> Artikel lezen

Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga

Autonieuws
Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga
> Artikel lezen

Stekkeren met de Bentley Bentayga Hybrid

Autonieuws
> Artikel lezen

Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga

Autonieuws
Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.