Lifestyle & design

TAG Heuer introduceert ´Lambo-phone´

Speciaal voor de liefhebbers van Lamborghini-gadgets brengt de Zwitserse horlogespecialist TAG Heuer een unieke, exclusieve mobiele telefoon met een Italiaans tintje op de markt. Beiden merken zijn al drie jaar bezig met de ontwikkeling van de GSM en presenteren hem dan ook met veel trots en bombarie.

TAG Heuer staat voornamelijk bekend om haar fascinerende en dure horloges, maar begeeft zich sinds een jaar ook op de communicatiemarkt. In de lente van 2008 introduceerde het Zwitserse merk namelijk een mobiele telefoon met de naam MERIDIIST. Ruim een jaar voor deze introductie was TAG, samen met Lamborghini, al aan het werk voor een speciale, gelimiteerde editie van deze GSM. Maar liefst drie jaar werd er gestoeid met het ontwerp en na het bouwen van zevenhonderd(!) prototypes is de MERIDIIST Automobili Lamborghini communication dan eindelijk klaar om vermarkt te worden.

Saffierglas
Het design van de ‘Lambo-phone’ is geïnspireerd op de Murcielago LP640. Dit is te zien aan de vorm en de gebruikte materialen, aldus de makers. Zo zijn er echte metalen in het toesel verwerkt en is het display van krasbestendig saffierglas. De MERIDIIST wordt met de hand vervaardigd en beschikt over meer dan vierhonderd mechanische onderdelen.

Pittig prijskaartje
Dat de MERIDIIST niet voor iedereen is weggelegd is jullie inmiddels vast duidelijk. Slechts 1963 mensen op deze aardbol zullen de GSM kunnen bezitten. Een productieaantal dat is afgeleid van het jaartal waarin Lamborghini Automobili is opgericht. Hoeveel de GSM exact gaat kosten is niet bekend, maar reken minimaal op een prijskaartje boven de drieduizend euro.

Gerelateerde artikelen

Taart met extra slagroom bij Lamborghini

Autonieuws
Taart met extra slagroom bij Lamborghini
> Artikel lezen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

China heeft z'n eigen Lamborghini Urus

Autonieuws
> Artikel lezen

Goud voor oud: Novitec Lamborghini Aventador S

Tuning & styling
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht

Spyshots
Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.