Lifestyle & design

Summertime: Porsche Design zonnenbrillen-collectie

De zomer is begonnen en dus ook het zonnebrillen-seizoen. En tegenwoordig is een zonnebril veel meer dan alleen een praktisch product, maar vooral ook onmisbaar voor je styling. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen in de online shop van Porsche Design.

Onlangs is de website www.porschedesign.nl geopend. Deze samenwerking tussen Porsche Design en Eye-wear.nl maakt het vanaf heden mogelijk om de zonnebrillen van Porsche Design online te bestellen. De brillen die u in de webshop vindt zijn stuk voor stuk blikvangers en herkenbaar aan hun strakke en pure design. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals het anti-allergische Beta titanium en roestvrijstaal. In de zonnebrillencollectie wordt alleen gebruik gemaakt van polycarbonaat glazen van de hoogste kwaliteit. Deze glazen zijn onbreekbaar, krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming. Voor de productie van de brillen doet Porsche Design een beroep op Rodenstock. En daarmee behoeft de kwaliteit geen verdere uitleg.

Fysieke winkel
Naast de online store is er in het Gelderse Heteren ook een fysieke winkel geopend. De winkel maakt onderdeel uit van de showroom van Porsche Centrum Gelderland alwaar u terecht kunt om de collectie te bekijken, voelen, passen en uiteraard aan te schaffen. Daarmee is – in navolging van diverse andere plaatsen ter wereld – nu ook in Nederland een Porsche Design Eyewear Shop geopend.

Nieuwsgierig geworden? De collectie is te bekijken op www.porschedesign.nl.

Gerelateerde artikelen

Porsche 919 Hybrid sneller dan F1 op Spa

Autonieuws
Porsche 919 Hybrid sneller dan F1 op Spa
> Artikel lezen

Weissach op 911 GT3 RS: $ 18.000 voor 18 kg

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche-meneer parkeert zijn 911 Targa verticaal

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.