Lifestyle & design

Met de KTM X-Bow in de sneeuw spelen!

Waarom zou je met een KTM X-Bow niet in de sneeuw kunnen rijden? Als je maar goed voorbereid bent. En daar speelt KTM nu op in. Want zomer of winter, volgens de Oosterijkse fabrikant moet je onder alle omstandigheden ultiem plezier kunnen beleven aan deze vierwieler.

Toen wij met de KTM X-Bow reden was het net een paar graden boven nul. En met wat goede motorkleding was dat nog redelijk te doen. Maar stel je voor dat je bij enkele graden onder het vriespunt in de sneeuw wilt gaan rijden? Plezier gegarandeerd zou je zo zeggen. En dat weet men bij KTM ook. Dus troffen ze wat voorzorgsmaatregelen.

Winterkleding voor de bestuurder
Wie van plan is om met zijn X-Bow in de sneeuw te gaan spelen moet zich warm kleden. KTM levert een speciale jas die is ontwikkeld door Schöffel en een helm van Schuberth. Beiden zijn speciaal voor dit koude seizoen ontwikkeld en bevriezen niet. De gehele set kost 950 euro.

Wintertrim voor de X-Bow
Ook de X-Bow verdient passend schoeisel. KTM kan dan ook voorzien in speciale winterbanden van Pirelli (Sottozero). Die zijn gemonteerd op speciale KTM-velgen. Wie nog extremere omstandigheden wenst op te zoeken kan bij KTM ook terecht voor sneeuwkettingen. En wanneer de fun over is en je wilt genieten van een warme kop koffie kun je het interieur van de auto afdekken met een speciale cover (380 euro). Hoezo, rijden in de sneeuw is niet leuk met een X-Bow?

Gerelateerde artikelen

Te gekke KTM X-Bow GT4 verder verbeterd

Autonieuws
> Artikel lezen

KTM X-Bow GT is onweerstaanbaar op deze foto's

Fotogalleries
KTM X-Bow GT
> Artikel lezen

Audi’s 5-cilinderturbo voor KTM X-Bow

Autonieuws
Audi’s 5-cilinderturbo voor KTM X-Bow
> Artikel lezen

KTM X-Bow GT door Wimmer is buitensporig

Tuning & styling
KTM X-Bow GT door Wimmer is buitensporig
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.