Lifestyle & design

Porsche Design Driver’s Selection catalogus uitgebracht

Porsche Design beseft dat de ‘r’ weer in de maand zit het geven van cadeaus weer actueel is. Daarop besloot het designmerk maar meteen een nieuwe Driver’s Selection kerstcatalogus te drukken en uit te brengen.

Onlangs maakte Porsche Design ons ook al lekker met een aantal kostbare hebbedingetjes voor onder de kerstboom. En met de uitgifte van deze nieuwe Porsche Design Driver’s Selection kerstcatalogus wordt ons de keuze uit al dat moois helemaal moeilijk gemaakt. Op welke pagina er ook wordt gebladerd, er staat altijd wel iets op waar de aandacht naar uitgaat.

Voor de ‘kleintjes’
In de catalogus is een speciale afdeling voor de kleine coureurs onder ons opgenomen. Het aanbod begint bij een kleurboek, maar omvat ook fraaie schaalmodellen, een exclusieve loopfiets met Carrera S-velgen, racebanen en een aluminium slee. Voor alle artikelen geldt dat ze zijn gefabriceerd volgens de hoge maatstaven van Porsche, dus duurzaamheid staat voorop.

Gelimiteerde damestas
De Driver´s Collection van Porsche Design voor dames is sterk uitgebreid. Voor de vrouw is er een uitgebreide kledinglijn met diverse ‘basics’. En speciaal voor het (feest)seizoen is er nu ook een exclusieve Sweatsuit verkrijgbaar die is afgewerkt met Swarovski-kristallen. Het juweliershorloge, de armband en halsketting zijn tevens afgewerkt met Swarovski-kristallen. Het combineren van deze artikelen is daarom heel goed mogelijk. Bovendien is tijdelijk een exclusieve - en eveneens met Swarovski-kristallen versierde - damestas beschikbaar die in een oplage van totaal 300 stuks wordt geproduceerd.

Hebbedingetjes voor hem
Ook de mannen komen ruimschoots aan bod in de speciale kerstcatalogus. Er is een uitgebreide collectie horloges beschikbaar waaronder de gelimiteerde 911 GT2 Classic Chronograaf. Bovendien is er de keuze uit diverse fraaie kalenders voor 2009. In de categorie hebbedingetjes is er een speciale vermelding voor iets wat in eerste instantie een de contactsleutel van een Porsche 911 lijkt te zijn, maar in tweede instantie een USB-stick met 2 GB geheugen blijkt.

De kerstcatalogus is te omvangrijk om alle artikelen te noemen. Wie benieuwd is naar wat de Porsche Design Driver´s Collection nog meer te bieden heeft kan het beste even surfen naar de website van Porsche Design.

Gerelateerde artikelen

Rimac ontvangt zegen en geld van Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Brekend: Porsche verplettert na 35 jaar eigen Ring-record

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche in volle gang met Cayenne Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

Theon Porsche Design: 'Wat Singer kan, kunnen wij beter'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.