Lifestyle & design

Voor onder de kerstboom: tooisel van Porsche Design

Als de maand december voor velen al niet duur genoeg is gooit Porsche Design nog eens roet in het eten. Deze kostbare accessoires misstaan namelijk niet om het mannelijke gestel.

Met de traditionele festiviteiten voor de deur waar cadeaus de belangrijkste rol spelen, lanceert Porsche Design een aantal luxe artikelen die voornamelijk het mannelijke geslacht het water in de mond doet lopen.

Crisisbedragen
Sinds 1972 schotelt Porsche Design vooral de man allerlei mooie accessoires voor die er niet alleen fraai uitzien maar ook de nodige centen kosten. Speciaal voor de komende kerstdagen heeft het designmerk een aantal horloges op de markt gebracht. Zoals we van Porsche Design gewend zijn staat de afwerking op hoog niveau. Eveneens op hoog niveau staat het prijskaartje die aan ieder horloge hangt. Reken op een bedrag van circa 5.000 euro per stuk. In deze tijden zal menig een roepen dat dit absoluut geen crisisbedrag is, maar voor degene die hedendaags nog steeds zo’n € 150.000 voor een Porsche neer kan leggen zal dit wellicht een leuk cadeau voor onder de kerstboom zijn.

18-karaat goud
De manchetknopen mogen er ook wezen met hun 18-karaatsafwerking. Een diamantinleg is letterlijk de kers op de verrassing. Wie zich de horloges en de manchetten kan veroorloven ziet er natuurlijk niet stoer genoeg uit met een mooie zonnebril. Vooral tijdens dit seizoen - waarbij de zon ’s morgens en ’s avonds erg laag schijnt - is het erg handig. Bovendien ben je helemaal de man met de ‘pilotenbril’ die Porsche Design nu in haar assortiment heeft opgenomen. De prijs ervan is niet bekend, maar dat doet er waarschijnlijk ook niet toe als je de overige twee al hebt afgerekend. Leuk voor erbij, toch?!

Gerelateerde artikelen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

Rimac ontvangt zegen en geld van Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen

Theon Porsche Design: 'Wat Singer kan, kunnen wij beter'

Autonieuws
> Artikel lezen

Brekend: Porsche verplettert na 35 jaar eigen Ring-record

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche in volle gang met Cayenne Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.