Lifestyle & design

Spyker Collection webshop geopend

Spyker heeft een webshop geopend die geheel is toegewijd aan de Spyker Collection producten. De officiële merchandise van Spyker is via deze speciale webshop te bekijken en te bestellen. De site is ingedeeld in vier categorieën; kleding, accessoires, prints en collectors items.

De sectie ´Apparel´ ofwel kleding bevat onder meer shirts, vesten, polo´s en jassen van het Spyker Squadron. De producten zijn ontworpen in samenwerking met McGregor en het geheel wordt compleet gemaakt met een aantal caps. De nog altijd populaire lanyards zijn te vinden in de categorie ´Accessoires´.

Canvas en horloges
Wie een Spyker aan de muur wenst te hangen kan terecht in de afdeling ´Print´ waar we posters en canvasdoeken aantreffen van onder meer de C8 Laviolette GT2R, de C8 Zagato, de C8 Spyder en de nagelnieuwe C8 Aileron. Wie voor exclusief gaat kan terecht in de afdeling ´Collectors Items´. Hier zijn de verschillende zeer exclusieve spyker horloges te vinden. Exclusiviteit kent echter z´n prijs, want de verschillende horloges kosten tussen de zeven en veertigduizend euro. Begin volgend jaar zal Spyker de shop verder uitbreiden met nog meer producten. Voor meer informatie: www.spykercollection.com

Gerelateerde artikelen

Definitief: Spyker D8 Peking-to-Paris komt in 2014

Autonieuws
Definitief: Spyker D8 Peking-to-Paris komt in 2014
> Artikel lezen

Spyker krijgt Chinese financiële injectie

Autonieuws
Spyker krijgt Chinese financiële injectie
> Artikel lezen

[UPDATE] Spyker-boedel wordt geveild: nu echt over en uit?

Autonieuws
Spyker-boedel wordt geveild: nu echt over en uit?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.