Lifestyle & design

In koeienhuid gestoken MINI

Op de designbeurs 100% Design in Rotterdam staat ‘The pet MINI’ te pronken. Om ‘The pet MINI’ te creëren, zijn vijf hoogwaardige huiden van Normandische stieren en koeien gebruikt.

"The pet MINI" is geheel in een koeienhuid gestoken en staat op een echte grasmat gestald naast een La Chaise Longue-ligstoel van architect Le Corbusier. De ligstoel is eveneens voorzien van een soortgelijke leerbehandeling.

Imagoverbreding
Met deze unieke Cooper wil MINI - behalve het designgehalte - de uniciteit, exclusiviteit en persoonlijkheid van het merk onderstrepen. In het verleden ging MINI ook al eens projecten aan met andere interieurdesign-fabrikanten, zoals SMEG en Bisazza. Voor de 100% Designbeurs liet MINI zich inspireren door een designklassieker: ‘La Chaise Longue’ van Le Corbusier, een pseudoniem van Zwitsers-Franse architect Charles-Edouard Jeanneret.

100% Design
100% Design is een vakbeurs op het gebied van interieurdesign waar een expositie wordt getoond van de laatste trends op interieur- en designgebied. De 100% Designbeurs vindt plaats in de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek.

Gerelateerde artikelen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

'Mid cycle impulse' voor MINI 5-deurs op til

Spyshots
> Artikel lezen

MINI Electric Concept: geruisloze stadsrakker

Autonieuws
> Artikel lezen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.