Lifestyle & design

Wit is mode: Porsche Design White Collection

Voor de eerste keer kiest Porsche Design een andere kleur voor haar producten: wit. Welgekozen noemt Porsche Design haar nieuwe lijn van dan ook Porsche Design White Collection. De lifestyle-collectie bestaat onder meer uit een GSM, een zonnebril en aanstekers.

Managing Director van Prosche Design Roland Heiler geeft uitleg: “Zwart is de typische kleur van Porsche Design. De kleur wit straalt puurheid uit en nuanceert de vormgeving van een product”. Deze kenmerken maken wit een uitstekende kleur voor producten met een minimalistische vormgeving.

Collectie
Qua grondstoffen maakt Porsche Design voor haar creaties gebruik van aluminium, titanium en RVS. Zo is de GSM uitgevoerd in aluminium met witte accenten. De zonnebril is uitgevoerd in een combinatie van wit kunststof met titaniumkleurige glazen. Het model P’8458 - van een eerder uitgebrachte collectie van Porsche Design - dient als basis. Eveneens de bekende lederen lijn van Porsche Design met o.a. een laptoptas, documentenkoffer, portemonnee en kaarthouder van zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De trolleykoffer is voorzien van een matte glans en aluminium handvatten. Voor de man is er een speciale jas ontworpen welke is voorzien van de typische Porsche Design striping. De jas is deels gemaakt van katoen en polytheen en is uitstekend bestand tegen regen en wind.

‘Twin-body’ aansteker
Wil je stijlvol een sigaret opsteken? Dan kan dat met de RVS aansteker van het model P’3633 welke is voorzien van robuuste schroeven in de aluminium ‘twin-body’ behuizing. Twee rondvormige uiteinden maken het mogelijk dat de aansteker makkelijk in de hand ligt. Porsche Design claimt dat de aansteker zelfs werkt bij windkracht 10. Tevens is er ook een hervulbare PD5 (model P’3635) aansteker verkrijgbaar met een elegant hoekig design.

Verkrijgbaarheid
Het in 1972 - door professor Ferdinand Alexander Porsche – opgerichte Porsche Design vervaardigd innovatieve en functionele lifstyle-producten bestemd voor mensen die zich graag van de massa willen onderscheiden. De Porsche Design collecties zijn alleen verkrijgbaar via hun eigen retailers of via exclusieve distributeurs. Prijzen zijn niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Porsche 919 Hybrid sneller dan F1 op Spa

Autonieuws
Porsche 919 Hybrid sneller dan F1 op Spa
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Weissach op 911 GT3 RS: $ 18.000 voor 18 kg

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche-meneer parkeert zijn 911 Targa verticaal

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.