Lifestyle & design

Porsche kalenders voor 2008

365 dagen per jaar genieten van Porsches van toen en nu. Het kan met één van de drie speciale Porsche kalenders die de fabrikant uit Stuttgart ontworpen heeft. De kalenders hebben elk hun eigen thema en brengen het merk Porsche tot in de huiskamer of op kantoor.

Porsche brengt drie verschillende kalenders uit. Elk hebben ze hun eigen thema. Zo is de algemene kalender voorzien van foto´s die ons door 60-jaar Porsche-hoogtepunten moet leiden. Zowel de oude als de nieuwe modellen staan hierbij centraal. Zo wordt februari gekenmerkt door de Porsche Boxster en de 550 A Spyder die samen voor de televisietoren in Stuttgart staan. Die toren opende in 1956, het jaar waarin de 550 A Spyder tot ´voertuig van het jaar´ verkozen werd.

Historische kalender
De historische kalender neemt ons maand na maand mee in de geschiedenis van de Porsche 917. Van 1969 tot 1972 wordt de ontwikkeling van de 917 onder de loep genomen. Hoogtepunt is daarbij de overwinning van de 917 tijdens de 24 uren van Le Mans.

´Style´ Kalender
Tot slot is er de ´Style´ kalender. Deze kalender is ontworpen door Porsche Design en staat geheel in het teken van het ontwerpproces bij Porsche. Bovendien levert men bij deze kalender een CD-rom met daarop een spannende screensaver.

Prijs en levering
De kalenders zijn verkrijgbaar via http://shop2.porsche.com en kosten tussen de 30 en 60 euro.

Gerelateerde artikelen

Porsche 919 Hybrid sneller dan F1 op Spa

Autonieuws
Porsche 919 Hybrid sneller dan F1 op Spa
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Weissach op 911 GT3 RS: $ 18.000 voor 18 kg

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche-meneer parkeert zijn 911 Targa verticaal

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.