Lifestyle & design

Luxueuze tassen van Porsche Design

Porsche Design brengt een exclusieve tassenset op de markt. De Fashion Line Travel Bag Collection van Porsche bestaat uit diverse soorten tassen die allemaal los leverbaar zijn. De tassen worden geleverd in zwart, donkerbruin en donkerblauw en hebben daardoor een zakelijke uitstraling.

Dat een tas behalve praktisch ook mooi moet zijn weet Porsche Design als geen ander. Zij brengen dan ook een uitgebreide tassenset voor de moderne automobilist en reiziger op de markt. In samenwerking met Müller & Meirer zijn de tassen ontwikkeld en worden ze geproduceerd. De materialen zijn van een hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.

14 modellen
Porsche Design levert onder meer de Brief Bag FL welke vooral zakelijk uitermate geschikt is. Met diverse afzonderlijke vakjes kunnen spullen netjes en veilig worden opgeborgen. Wie wat langer op reis is kan kiezen voor de Travel Bag M. Deze biedt behalve plaats voor een laptop en wat papierwerk ook ruimte voor wat kleding. De Brief Bag S is puur geschikt voor een laptop. Tot slot is er de Shoulder Bag HFL welke een wat sportievere uitstraling heeft. De verschillende tassen van Porsche Design - de serie bestaat uit totaal 14 modellen - zijn geschikt voor zowel zakelijk gebruik als in de vrije tijd en zijn verkrijgbaar bij de Porsche Design winkels en via de Porsche-dealer.

Gerelateerde artikelen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Rimac ontvangt zegen en geld van Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen

Brekend: Porsche verplettert na 35 jaar eigen Ring-record

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche in volle gang met Cayenne Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

Theon Porsche Design: 'Wat Singer kan, kunnen wij beter'

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.