Lifestyle & design

Rimowa koffers van Porsche Design

Kofferfabrikant Rimowa en Porsche Design hebben de handen ineengeslagen. De kenmerkende koffers met de ribbels van Rimowa zijn voortaan ook leverbaar in een door Porsche Design ontworpen design. Onder de naam Porsche Design TFrame series worden de koffers verkocht.

Rimowa staat bekend om kwalitatief zeer hoogwaardige koffers. Bovendien zijn de koffers van Rimowa direct herkenbaar aan de typische ribbels. In samenwerking met Porsche Design is de TFrame series ontworpen. Deze exclusieve serie is leverbaar is zwart en blauw. Dankzij het gebruik van aluminium voor het frame is de koffer relatief licht. Dit heeft als voordeel dat er meer bagage mee kan worden genomen om zodoende minder snel het maximum aantal kilo´s te bereiken dat tijdens een vlucht is toegestaan. Daarbij is de van polycarbonate gemaakte buitenzijde niet alleen supersterk maar ook flexibel. Rimowa geeft dan ook 10 jaar volledige garantie op de koffers.

Vier verschillende koffers
De in samenwerking met Porsche Design ontwikkelde TFrame series bestaat uit een viertal koffers. Daarbij loopt de inhoud op van 52 liter voor de Type 56 tot 152 liter voor de Type 77. Onder elk van de koffers zijn vijf wieltjes gemonteerd en het handvat kan 90 graden worden gedraaid. Bovendien kunnen alle koffers 360 graden ronddraaien om zodoende gemakkelijk te kunnen worden meegenomen.

Verkrijgbaarheid
De Porsche Design Rimowa koffers zijn leverbaar via gespecialiseerde winkels en via Porsche Design.

Gerelateerde artikelen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Cayenne per direct bestelbaar als E-Hybrid

Autonieuws
> Artikel lezen

Kekke kleur voor vernieuwde Porsche Macan

Spyshots
> Artikel lezen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Wil je een boeiend seksleven? Rij Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.