Lifestyle & design

Unieke Mini koelkast van Smeg

Mini heeft samen met Smeg een koelkast ontworpen die is geinspireerd door de New Mini. De overeenkomsten tussen de auto en de koelkast zijn overduidelijk te zien. Smeg produceert de koelkast in een gelimiteerde oplage.

Smeg is een producent van elektrische huishoudelijke apparatuur waaronder koelkasten. Het Italiaanse bedrijf heeft zich in de afgelopen 50 jaar gespecialiseerd in producten die een opvallend design hebben. Koelkasten in opvallende kleuren en ook andere elektrische apparatuur in bijzonder designs en kleurencombinaties. Geheel passend bij de cult status die de New Mini in de afgelopen jaren heeft opgebouwd hebben Smeg en Mini de handen ineen geslagen.

Koelvriescombinatie
De Smeg FAB28MCS met een hoogte van 146 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 66 cm. De koelvriescombinatie heeft een inhoud van 271 liter waarvan 21 liter gereserveerd voor een diepvriesvak. De FAB28MCS is niet zomaar een koelkast. Het apparaat is uitgerust met allerlei accessoires waaronder een chromen wijnrek, speciale fruitbak, speciale kaasbak en drie glazen plankjes.

Laser Blue
Het design van de Smeg FAB28MCS is duidelijk geïnspireerd op de Mini Cooper S. De koelkast is gespoten in dezelfde kleur blauw (Laser Blue) als de Mini. De striping kennen we eveneens van de auto en ook de handgreep van de koelkast en de Mini komen overeen. Voorop de koelkast pronken het logo van Smeg en Mini. Wie interesse heeft in deze exclusieve koelkast moet wel snel zijn want Smeg produceert er slechts 250.

Gerelateerde artikelen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

Mini Electric Classic kan verleden niet met rust laten

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.