Lifestyle & design

Drie Porsche-kalenders voor 2007

Porsche Design komt met drie verschillende kalenders voor 2007. De kalenders hebben elk hun eigen thema en zijn uiteraard voorzien van schitterend fotografie en beeldmateriaal.

Onder de naam ´Symphony of Colors´ presenteert Porsche de kalender waarin het huidige modellengamma aan bod komt. De Porsche-modellen zijn gefotografeerd in een landschap. De gekozen kleur voor de auto is de ene keer sterk contrasterend met het landschap en de andere keer gaat het model op in zijn omgeving. De kalender meet 59 x 55,5 cm en kost net geen 35 euro.

On the move
De tweede kalender gaat onder de naam ´On the Move´ schuil. De kalender heeft een historisch karakter en toont modellen uit de geschiedenis van Porsche. Behalve de kalender biedt Porsche hierbij ook een boek aan met de afbeeldingen die op de kalender te vinden zijn. De prijs bedraagt € 34,80.

911 Turbo
Tot slot heeft Porsche een kalender die geheel is gewijd aan de 911 Turbo. Onder de naam ´Design turbocharged´ wordt de 911 Turbo op diverse punten uitgelicht. Voor een bedrag van 54 euro levert Porsche er ook een CD-Rom met screensaver bij.

Gerelateerde artikelen

Kekke kleur voor vernieuwde Porsche Macan

Spyshots
> Artikel lezen

'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen

Autonieuws
'74 Porsche 911 RSR 2.1 Turbo jaagt op miljoenen
> Artikel lezen

Wil je een boeiend seksleven? Rij Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Cayenne per direct bestelbaar als E-Hybrid

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.