Lifestyle & design

Volkswagen GTI-accessoirelijn

Volkswagen komt met een accessoirelijn van de GTI. De legendarische typeaanduiding is al meer dan 30 jaar een fenomeen. De GTI-accessoires - van schaalmodel tot computerspel - zijn verkrijgbaar bij de Volkswagen-dealer.

Uiteraard horen modelauto’s tot de Volkswagen GTI-accessoirelijn. Er is keus uit de schalen 1:18 en 1:43. De Golf GTI 1:18 in de kleur rood kost 39,50 euro en het 1:43 model in de kleur zilver of rood kost 26,50 euro.

Chronograaf
De Volkswagen GTI Chronograaf is onmiskenbaar van de GTI afkomstig. Zo heeft de zwartleren band rode stiknaden en is de carbon-wijzerplaat voorzien van het GTI-logo. Dit horloge is voorzien van een mechanisch Zwitsers uurwerk. Verder is hij uitgevoerd met krasvast saffierglas en een kast van gepolijst RVS. Dit horloge wordt in een eenmalige oplage van 666 stuks geproduceerd. De prijs is vastgesteld op 235,50 euro.

Computers en kleding
Voor de Volkswagen GTI liefhebbers die zelf (nog) niet achter het stuur mogen plaatsnemen, is er een GTI PC-game. Met dit computerspel is het mogelijk om met GTI’s van alle generaties te racen. De auto’s zijn optisch én technisch te tunen en er is keuze uit een groot aantal circuits en racesituaties. Dit spectaculaire spel is verkrijgbaar voor 44,95 euro.

Accessoirelijn
De Volkswagen GTI-accessoirelijn bestaat verder uit een aantal kleine, maar fijne cadeaus zoals een GTI keycord (1,90 euro), een originele GTI sleutelhanger (5,50 euro), en natuurlijk voor de verzamelaars de GTI pin (1,00 euro) Alle originele GTI -accessoires zijn verkrijgbaar bij de Volkswagen-dealer.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

Opnieuw meer pk's voor Volkswagen Golf GTI

Autonieuws
> Artikel lezen

Veel blingbling op Volkswagen's GTI-feestje in Wörthersee

Autonieuws
> Artikel lezen

Verliefd GTI-stelletje stapt in 'Jacky'-geruit huwelijksbootje

Autonieuws
> Artikel lezen

Hier is 'ie dan, de 290 pk sterke Golf GTI TCR

Autonieuws
> Artikel lezen

Stagiairs stoppen Volkswagen Golf 411 pk toe

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.