Lifestyle & design

Glazen bolwerk: Design-Garage

Wat is er nu mooier dan je geliefde automobiel te kunnen stallen zonder de blik erop te verliezen. Voor liefhebbers van de Citroën C6 is deze droom werkelijkheid geworden. Voor niet minder dan 112.000 Britse Pond wordt een glazen garage gebouwd voor de C6.

Dat autofabrikanten zich steeds breder oriënteren blijkt wel uit het feit dat Citroën de eerste ´Design-Garage´ ter wereld presenteert. Architecten - waaronder de architect van het voetbalstadion in München -hebben gezamenlijk deze garage ontworpen. De inspiratie voor het ontwerp is uiteraard afkomstig van de Citroën C6.

LED-verlichting
Het bouwwerk wordt gevormd door drie betonnen staanders met daartussen glas. Het glas is voorzien van LED-verlichting waardoor het geheel te verduisteren is. Met een oppervlakte van 50 vierkante meter is er voldoende ruimte om de C6 zonder problemen in te kunnen parkeren. De deuren zijn eveneens van glas en uiteraard elektrisch te openen en te sluiten. Zowel aan de voor- als aan de achterkant is de garage binnen te rijden.

Prijzig
Deze garage mag dan specifiek voor de C6 ontworpen zijn, ongetwijfeld is het mogelijk om deze te laten bouwen voor elke andere auto. De kosten bedragen 112.000 Pond ofwel ruim 165.000 euro.

Gerelateerde artikelen

Citroën CXperience doet hunkeren naar nieuwe C6

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Citroën C6 geschetst zoals China het wil

Autonieuws
Citroën schetst nieuwe C6
> Artikel lezen

Speciale Citroën C3, DS4 en C6 in Genève

Autonieuws
Speciale Citroën C3, DS4 en C6 in Genève
> Artikel lezen

Prijzen en uitrusting Citroën C6 bekend

Autonieuws
Prijzen en uitrusting Citroën C6 bekend
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.