Lifestyle & design

McGregor Spyker Collectie 2006

Spyker en McGregor hebben wederom een unieke McGregor-Spyker Squadron Collectie ontworpen. De collectie voor 2006 bestaat uit een uitgebreide lijn heren en voor het eerst ook kinderkleding. De collectie ligt vanaf heden bij alle McGregor shops en verkooppunten.

Dit voorjaar hebben de designers van McGregor en Spyker opnieuw de handen ineen geslagen voor de exclusieve McGregor-Spyker Squadron collectie 2006. Deze voorjaarscollectie is geïnspireerd op de deelname van de, onder andere door McGregor gesponsorde, Spyker Spyder GT2R aan diverse legendarische endurance-races, zoals Sebring, Istanbul, Dubai en de ultieme 24-uurs race-challenge van Le Mans.

Uitgebreide collectie
Vanwege het succes van de Spyker herencollectie in 2005, is de collectie nu uitgebreid met een McGregor Spyker SQDN junior lijn, speciaal voor de stoerste kleintjes. Beide collecties bestaan uit shirts, rugby’s en poloshirts. Nieuw dit seizoen zijn de caps en jacks. Sprekende kleuren als navy, wit en natuurlijk het Spyker-oranje bepalen het beeld van de collectie. Een grote verscheidenheid aan McGregor en Spyker artworks, waaronder luxe badges en prints met onder andere het sprekende SQDN-logo, maken deze collectie zeer herkenbaar.

Verkooppunten
De collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij alle McGregor Shops, de Bijenkorf, geselecteerde McGregor verkooppunten en alle 25 (inter)nationale Spyker authorised dealers in onder andere Mexico City, Dubai, Moskou, Las Vegas, New York en Shanghai.

Gerelateerde artikelen

Spreekt Spyker haar 9de en laatste leven aan in Genève?

Autonieuws
> Artikel lezen

Spyker C8 Aileron zwaait uit als LM85

Autonieuws
> Artikel lezen

Koop mij! Spyker C8 Preliator Spyder, met Koenigsegg-V8

Autonieuws
Koop mij! Spyker C8 Preliator Spyder, met Koenigsegg-V8
> Artikel lezen

Victor Muller hangt 6 jaar cel boven het hoofd

Autonieuws
Victor Muller hangt 6 jaar cel op het hoofd
> Artikel lezen

Spyker C8 Preliator: vechtersbaasje

Autonieuws
Spyker C8 Preliator: productierijpe primeur
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.