Lifestyle & design

Exclusieve Mercedes Golf-collectie 2006

Mercedes brengt een exclusieve Golf-collectie op de markt. Mercedes heeft de speciale Golf-collectie ontwikkeld in samenwerking met een aantal grote namen in de golfwereld.

Mercedes Accessoires, een speciale afdeling binnen Mercedes, heeft een exclusieve lijn golfproducten ontworpen en op de markt gebracht. De producten zijn specifiek voor en door Mercedes ontworpen en voorzien van de welbekende ´ster´. Golfers zijn over het algemeen mensen die een voorkeur hebben voor kwaliteit en exclusiviteit. Die waarden heeft Mercedes uiteraard verwerkt in haar uitgebreide productlijn.

Ballen en Club-cleaner
Een zeer belangrijk onderdeel in de golfsport is uiteraard de bal. Mercedes heeft de keuze gemaakt voor de Maxfli Long & Soft Noodle. De ballen zitten in een prachtige doos waarop uiteraard het logo van Mercedes terug te vinden is. Een pitch fork voorzien van een Mercedes-logo en ook een van uiterst zachte stof gemaakte Club cleaner is leverbaar.

Tassen
Vooral de collectie tassen is zeer uitgebreid. Mercedes levert tassen in diverse soorten en maten en voor diverse behoeften. Zeer chique is de van nappaleer gemaakte tas. Deze tas biedt plaats aan drie tees, twee ballen en een pitch fork. Het tasje is voorzien van een beige stiksel en voorzien van decoratieve accenten. Veel meer opbergruimte biedt de speciale sporttas. Deze van nylon gemaakte tas is waterafstotend en zelfs voorzien van een speciale ´regenjas´. Deze ´jas´ is bij slecht weer uit te trekken en over de tas heen te vouwen. Bovendien heeft de tas een speciale plaats voor natte kleding en schoenen. Bovendien is er een geïsoleerd vakje om drinken koel te houden.

Kleding
Dat Mercedes rekening heeft gehouden met het Nederlandse klimaat blijkt uit de uitgebreide aandacht die ze hebben besteed aan de regenkleding. Naast een hoogwaardige paraplu bestaat de collectie uit diverse jassen. Deze zijn stuk voor stuk waterafstotend. Polo shirts in verschillende kleuren zijn zowel voor mannen als vrouwen ontworpen. De shirts zijn gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal.

Mercedes-dealer
Alle Mercedes Golf-producten zijn leverbaar via de Mercedes-dealers.

Gerelateerde artikelen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Productiemodel Mercedes-Benz EQ C ondergaat praktijktesten

Spyshots
Productiemodel Mercedes-Benz EQ C ondergaat praktijktesten
> Artikel lezen

Mercedes-topman: '2020 mooi jaar voor AMG GT Black Series'

Spyshots
> Artikel lezen

Subtiele verjongingskuur voor Mercedes C Coupé en Cabrio

Autonieuws
Subtiele verjongingskuur voor Mercedes C Coupé en Cabrio
> Artikel lezen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.