Lifestyle & design

Archos Gmini 402 Camcorder

Video’s, foto’s en muziek bekijken/beluisteren en zelf maken kan met de Archos Gmini 402 Camcorder. Het apparaat heeft een 20 GB grote hardeschijf en biedt daardoor voldoende mogelijkheden voor de veeleisende gebruiker.

De Archos Gmini 402 Camcorder beschikt over de meest uiteenlopende functies. Het apparaat heeft een formaat van 106 x 60 x 17 mm en een gewicht van 160 gram. We kunnen gerust stellen dat het daarmee een zeer compact en licht apparaat is. De aluminium behuizing zorgt voor een mooie look.

20 GB hardeschijf
De Archos Gmini 402 Camcorder is de grote broer van de Gmini 402. Hij gaat nog verder dan de Gmini402 die al de mogelijkheid heeft om muziek, video, foto en spel-functies (af) te spelen. Zo is het dankzij de ingebouwde lens mogelijk om tot 50 uur video op te nemen. De video’s worden direct opgeslagen op de 20 GB hardeschijf. Dankzij deze grote hardeschijf is het naast video ook mogelijk om tot 200.000 foto’s of 10.000 muzieknummers op te slaan. De muziek is te beluisteren via de koptelefoon en de video kan bekeken worden op het 2,2 inch LCD-kleurenscherm.

USB
Om bestanden van de Gmini 402 over te zetten op de computer kan gebruik worden gemaakt van de USB 2.0 aansluiting. Hiermee is het ook mogelijk om bestanden van de computer op de Gmini 402 over te zetten. Doordat Archos gebruik maakt van de Microsoft PlaysForSure™ is het mogelijk om alle gedownloade muziek en video’s via Windows Mediaplayer 9/10 te converteren naar de Archos om ze zodoende overal en altijd uw bestanden te kunnen afspelen. Tevens is het mogelijk om de Gmini 402 aan de TV te koppelen. Hierdoor zijn video’s, foto’s en muziekbestanden ook op de TV te bekijken en af te spelen.

Trendsetters
De ARCHOS Gmini 402 Camcorder is ontworpen voor trendsetters die al hun video’s, foto’s en muziek met zich mee willen in een pocket formaat apparaat, terwijl ze tevens de mogelijkheid hebben om zelf hun eigen video’s en foto’s te schieten, als hij of zij onderweg is.

Adviesprijs: € 399,-
De Archos Gmini 402 Camcorder wordt verkocht voor een adviesprijs van € 399,-.

Gerelateerde artikelen

Pikes Peak Hill Climb: wat is dat nu precies?

Autonieuws
Pikes Peak Hill Climb: wat is dat nu precies?
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 8-serie officieel: dit moet je alvast weten

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)

Autonieuws
Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)
> Artikel lezen

Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga

Autonieuws
Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga
> Artikel lezen

Aston Martin DBS Superleggera doet kiekeboe

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.