Lifestyle & design

Compacte camera met professionele kwaliteit

Sony introduceert de HDR-HC3E, een compacte videocamera met professionele beeldkwaliteit. De HRD-HC3E is geschikt voor HD-televisies en voorzien van een aantal interessante functies en mogelijkheden.

Sony heeft er veel aan gedaan om de beeldkwaliteit te verbeteren. Met de nieuwe HDR-HC3E kan worden gefilmd met een hogere lichtgevoeligheid en beeldkwaliteit en gefotografeerd met een resolutie van 4.0 megapixel. Dit is mogelijk dankzij een exclusief door Sony ontwikkelde, nieuwe ClearVid CMOS-sensor. De Enhanced Imaging Processor kan zeer veel pixelgegevens verwerken bij het vastleggen van de donkere en heldere gebieden van het onderwerp, wat resulteert in een zeer realistisch effect en een ongekende kleurenweergave. De beelden hebben een kwaliteitsniveau dat van belang is voor HD-televisies.

Nieuwe functies en mogelijkheden
Naast de prima beeldkwaliteit heeft Sony diverse verbeteringen en nieuwe functies doorgevoerd. Zo is het dankzij de Dual Rec functie mogelijk om tijdens het filmen een 2.3 megapixel foto te maken. Deze wordt opgeslagen in het tijdelijk geheugen. Een andere functie is de Smooth Slow Rec. Deze nieuwe Sony-functie biedt snelle filmopname voor speciale slow-motioneffecten.

Specificaties
Sony´s nieuwste HDV-camcorder is voorzien van een verbeterd Clear Photo LCD plus-beeldscherm van 2,7 inch dat is ontworpen voor een verbeterde helderheid en een groter contrast. Het scherm heeft een nieuwe reflectiewerende coating voor een betere weergavekwaliteit, zelfs in fel zonlicht.
De HDR-HC3E is voorzien van een Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens met 10x optische zoom en een filterdiameter van 30 mm. Om het gebruiksgemak te vergroten is de camera kleiner en lichter gemaakt. Het model weegt slechts 500 gram, wat 26 procent lichter is dan de HC1 (680 gram), en ook de inhoud is met 26 procent teruggebracht van 660 cc (HC1) tot 490 cc.

Prijs
De Sony HDR-HC3E is leverbaar voor een consumenten adviesprijs van € 1499,-.

Gerelateerde artikelen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.