Lifestyle & design

Glossy Packard Bell MP3-spelers

Packard Bell breidt zijn assortiment MP3-spelers uit met twee nieuwe en glossy ogende modellen. De AudioKey Premium en AudioKey Ultimate hebben dankzij het gebruik van het glanzende materiaal een mooie en opvallende uitstraling.

AudioKey Ultimate
De AudioKey Ultimate heeft door de glanzend zwarte behuizing een chique uitstraling. De MP3-speler is afgewerkt met mat zwarte accenten van rubber. Dit apparaatje is beschikbaar in twee varianten: met een opslagcapaciteit van 256 MB en 512 MB. Deze laatste is goed voor zo´n 130 mp3- of 180 WMA-bestanden of 36 uur aan spraak. Het LCD-scherm beschikt over 16 kleuren, waardoor gebruikers iedere gewenste kleur kunnen kiezen.

De USB-aansluiting zorgt ervoor dat bestanden eenvoudig van de computer op de MP3-speler kunnen worden gezet. Het kwijtraken van dopjes op de usb-aansluiting is met de AudioKey Ultimate verleden tijd: in het apparaatje is namelijk een uitschuifbare usb-aansluiting verwerkt. Daarnaast beschikt dit model over een ingebouwde radio. Eén AAA-batterij is goed voor 18 uur luisterplezier.

De AudioKey Ultimate wordt geleverd inclusief koptelefoon met halskoord en luxe draagtasje. De 256 MB-versie kost 79,99 euro; de 512 MB-variant kost 99,99 euro.

AudioKey Premium
Deze MP3-speler beschikt over een zilvergrijze behuizing met glanzend zwarte accenten en heeft een opslagcapaciteit van 1 GB, goed voor 260 mp3- of 360 WMA-bestanden. Het backlight display bestaat uit zeven kleuren waardoor gebruikers hun favoriete achtergrondkleur kunnen instellen. Via de ingebouwde microfoon kan 64 uur aan spraak worden opgenomen. Net als bij de AudioKey Ultimate is ook bij deze mp3-speler de usb-aansluiting in het apparaatje verwerkt.

De AudioKey Premium heeft een adviesprijs van 129,99 euro.

Gerelateerde artikelen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Skoda Octavia (Combi) naar buiten

Spyshots
> Artikel lezen

BMW België geeft primeurtje weg bij online configurator 8-serie

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo combineren échte mannen werk en privé

Autonieuws
Zo combineren échte mannen werk en privé
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.