Lifestyle & design

BMW Sauber F1 Collectie

Het BMW Sauber F1 Team heeft een uitgebreide collectie aan lifestyle producten voor 2006. Zowel voor heren als voor dames is er een complete kledingcollectie te koop.

BMW zal in het seizoen 2006 voor het eerst als BMW Sauber F1 Team door het leven gaan. De samenwerking tussen BMW en Williams is ten einde gekomen. Door de komst van dit nieuwe BMW team was er voor BMW reden genoeg om met een compleet nieuwe collectie lifestyle-producten op de markt te komen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit kleding en is in stijl met de kleuren van het team.

Dames- en herenkleding
Aan herenkleding heeft BMW ondermeer een wit t-shirts met opdruk, een donderblauwe longsleeve, regenjas en een jas in spijkerstof. De damescollectie bestaat uit onder andere een dames t-shirt, topje, poloshirt en een lange jas.

Cap, zonnenbril en tasseb
Naast de specifieke heren- en dameskleding zijn er ook een cap, rug- en sporttas. Tot slot is er een speciale zonnenbril van het BMW Sauber F1 Team. De producten zijn te koop via de BMW-dealer of op www.bmw-sauber-f1.com.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-

Autonieuws
Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Hangen in de bocht met de BMW M8 Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.