Lifestyle & design

Exclusieve Spyker fiets

Spyker heeft in samenwerking met fietsfabrikant Koga een exclusieve Spyker-fiets ontworpen. De fiets is gemaakt van high-tech materialen en geheel in de look en feel van het Nederlandse automerk.

De fiets is in alle opzichten zeer exclusief. Niet alleen door de oplage van slechts 50 stuks, maar ook het design is exclusief en opvallend te noemen. Er is duidelijk inspiratie opgedaan bij de Spyker auto´s. De Aeroblade wielen zijn gelijk aan die van de Spyker automobielen. De fiets dankt tevens zijn naam aan de wielen: Aeroblade. Verder zijn de handvaten en het zadel bekleed met leer. De spatborden zijn van aluminium en carbon en de voorvork is van aluminium. Verder heeft Koga titanium gebruikt. Het logo van Spyker is op diverse plaatsen terug te zien.

Genummerde oplage
De Aeroblade telt 14 versnellingen. Optioneel kunnen gewone wielen worden gemonteerd. Standaard monteert Koga de Aeroblade wielen. De fiets weegt 12,8 kg en is gericht op snelheid. Elke Aeroblade wordt speciaal voor de klant gebouwd. Een uniek nummer geeft de exclusiviteit aan.

Prijzig
Fietsfabrikant Koga gaat de 50 exemplaren van de Aeroblade geheel met de hand bouwen. Geinteresseerden kunnen terecht bij Koga- en Spyker-dealers of rechtstreeks bij de auto- of fietsfabrikant. De verkoopprijs is vastgesteld op een bedrag van maar liefst 10.500 euro.

Gerelateerde artikelen

Victor Muller hangt 6 jaar cel boven het hoofd

Autonieuws
Victor Muller hangt 6 jaar cel op het hoofd
> Artikel lezen

Koop mij! Spyker C8 Preliator Spyder, met Koenigsegg-V8

Autonieuws
Koop mij! Spyker C8 Preliator Spyder, met Koenigsegg-V8
> Artikel lezen

Spyker C8 Aileron zwaait uit als LM85

Autonieuws
> Artikel lezen

Spreekt Spyker haar 9de en laatste leven aan in Genève?

Autonieuws
> Artikel lezen

Spyker C8 Preliator: vechtersbaasje

Autonieuws
Spyker C8 Preliator: productierijpe primeur
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.