Lifestyle & design

Gotham Golf Cart

1ste klap is een daalder waard met Batmobile golf cart

Sport. Het is gezond voor het lichaam en geest. Tenminste, als de winst denkbeeldig al binnen is. Maar sommige tegenstanders doen er alles aan om die droom nu juist uiteen te laten spatten. Nog voordat er überhaupt een startschot heeft geklonken. De haka van de Maori's is hiervan misschien nog wel het beste voorbeeld. Maar zie je de decadente golfer dat al doen in z'n geruite kloffie? Dan is deze golfkar in de gedaante van Batman's Thumbler allicht een beter alternatief.

1ste klap is een daalder waard met Batmobile golf cart
Golfkarretjes zijn er in vele soorten en maten. Maar zo bont als deze officieel geheten Gotham Golf Cart heb je het wellicht nog nooit gezien. Het mini-gevaarte is overduidelijk geïnspireerd op The Thumbler uit de meest recente Batman-films, zonder enige twijfel de indrukwekkendste Batmobile tot dusver.

Je tegenstander ziet je al aankomen. Nog maar te zwijgen over de snelheid waarmee de Gotham Golf Cart kan naderen. Trap 'm op z'n staat en hij perst er 60 km/h uit, volgens maker Hammacher Schlemmer. Kortom, nog voordat jij een ijzer of houten 7 van het tassenrek achterop hoeft te halen om jouw slag te slaan, zal je opponent al met knikkende knieën staan. Wedden? Eén dingetje misschien wel; de prijs.

Redactie
Door Redactie
1ste klap is een daalder waard met Batmobile golf cart
1ste klap is een daalder waard met Batmobile golf cart

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers