Lifestyle & design

1ste klap is een daalder waard met Batmobile golf cart

Sport. Het is gezond voor het lichaam en geest. Tenminste, als de winst denkbeeldig al binnen is. Maar sommige tegenstanders doen er alles aan om die droom nu juist uiteen te laten spatten. Nog voordat er überhaupt een startschot heeft geklonken. De haka van de Maori's is hiervan misschien nog wel het beste voorbeeld. Maar zie je de decadente golfer dat al doen in z'n geruite kloffie? Dan is deze golfkar in de gedaante van Batman's Thumbler allicht een beter alternatief.

Golfkarretjes zijn er in vele soorten en maten. Maar zo bont als deze officieel geheten Gotham Golf Cart heb je het wellicht nog nooit gezien. Het mini-gevaarte is overduidelijk geïnspireerd op The Thumbler uit de meest recente Batman-films, zonder enige twijfel de indrukwekkendste Batmobile tot dusver.

Je tegenstander ziet je al aankomen. Nog maar te zwijgen over de snelheid waarmee de Gotham Golf Cart kan naderen. Trap 'm op z'n staat en hij perst er 60 km/h uit, volgens maker Hammacher Schlemmer. Kortom, nog voordat jij een ijzer of houten 7 van het tassenrek achterop hoeft te halen om jouw slag te slaan, zal je opponent al met knikkende knieën staan. Wedden? Eén dingetje misschien wel; de prijs.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel pk voor nieuwe Ford Focus ST?

Spyshots
> Artikel lezen

Vredestein gaat voor originaliteit met speciale youngtimers-banden

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW: 'Nieuwe 3-serie wordt weer een echte rijdersauto'

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Up! GTI zegt geen nee tegen extra pit

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.