Lifestyle & design

Nieuw: EVO-tje van Volkswagen

Het BVO-tje kennen we allemaal. Maar zoals iedereen ook heel goed weet is alcohol achter het stuur not done. Het alternatief? Wat te denken van deze espressomachine voor onderweg. Officieel van Volkswagen, maar – door het ontbreken van een VW-logo – misstaat het ook niet in een auto van een ander merk.

Of je betaalt als veelrijder 200 euro per jaar aan het zwarte slootwater bij veel tankstations en wegrestaurants, of je investeert hetzelfde bedrag in dit vernuftige mobiele espressomachientje. De keuze is aan jou.

Volkswagen zelf is in elk geval zeer overtuigd van haar nieuwe vondst voor onderweg. Zowel qua looks als het eindproduct, de koffie zelf. Of het nu een espresso betreft, een dopio of een koffie verkeerd (waarbij je veel melk separaat moet toedienen).

Compleet pakket
Let wel, Volkswagen raadt de espressomachine eigenlijk enkel aan voor auto's met een bekerhouder. Beschikt jouw auto daar niet over, dan staat het Duitse merk niet in voor hete koffie over de benen.

Overigens wordt de uiterst compacte coffiecorner geleverd inclusief accessoires als een opbergtas, twee kopjes, instructieboekje en reinigingsdoek, evenals 25 espresso-pads zodat je alvast een paar dagen vooruit en er tegenaan kunt.

Hebben? Hier kan de mobiele espressomachine besteld worden.

Gerelateerde artikelen

Is de Memminger Roadster zoals de VW Beetle had moeten zijn?

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Groep verandert per direct van CEO

Autonieuws
Volkswagen Groep verandert per direct van CEO
> Artikel lezen

Hiermee bestormt Volkswagen Pikes Peak

Autonieuws
Hiermee bestormt Volkswagen Pikes Peak
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Golf geeft teken van leven

Spyshots
> Artikel lezen

Minstens 80 mille voor nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.