Lifestyle & design

Lamborghini Aventador Esavox Docking Station goes big and loud

Vergeet elke soundbar of docking station die je ooit eerder hebt gezien. Zelfs die van Porsche, gemaakt van een echte 911 GT3-uitlaat. Lamborghini presenteert prompt de moeder der soundbars, voluit Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker genaamd. Maar luid kan 'ie ook!

Te bedenken dat de soundbar en docking station (twee termen voor nagenoeg hetzelfde apparaat) ooit is bedacht om voor een prima stukje muziek te kunnen zorgen, waar ook, maar daarvoor niet vast te hoeven zitten aan ontzaglijke grote hifi-luidsprekers die behoorlijk wat (leef)ruimte opslokken. En wat doet Lamborghini? Dat introduceert doodleuk een docking station dat geen normaal mens met de blote handen kan én wil verplaatsen (om een bezoek aan de fysio te vermijden). Het toegepaste carbon ten spijt; de Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker weegt 53 kilogram schoon aan de haak! Die zet je dus niet zomaar eventjes op het dressoir of de keukenkast.

'Schat, waar zijn de ondertitels?!'
Je stijlvolle tv-meubel zit ook al niet te wachten op deze muzikale Lambo, want dikke kans dat de pootjes hiervan het zullen begeven. Bovendien is de docking station, die in samenwerking met iXoost is ontwikkeld, maar liefst 125 centimeter breed. Al is je televisie nog zo groot, ondertitels zijn prompt niet meer te lezen als deze soundbar op je tv-meubel rust.

Surround sound van onderen
Waar moet de Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker dan wel plaatsen? Tsja… Gezien het bizarre gevaarte – geïnspireerd op de bilpartij van de Aventador en daar zelfs echte onderdelen van ontleent – 6.1 surround sound-geluid kan weergeven zitten wij te denken aan de vloer vóór je tv-meubel. Elders levert immers geen stemmen vanuit het midden op, daar waar je ze vandaan wilt horen komen bij films en series.

Ook gewichtige prijs
Voor het luisteren naar muziek (via de Bluetooth-connectiveit) pak je gewoon een steekwagentje en plant je hem daar waar je luisterruimte wel wat opgeleukt kan worden. Wat dat de Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker gezien mag worden, staat buiten kijf. Mag ook wel voor de prijs van 25 mille...

Gerelateerde artikelen

Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht

Spyshots
Grande finale Lamborghini Aventador in aantocht?
> Artikel lezen

Dit is 'm dan: de Lamborghini Aventador S Roadster

Autonieuws
Lambo
> Artikel lezen

Op de valreep: beeldschone Aventador SV in goud-zwarte outfit

Autonieuws
Lambo
> Artikel lezen

Bijzonder: man bouwt Lamborghini Aventador om tot Xbox-controller

Autonieuws
Bijzonder: man bouwt Lamborghini Aventador om tot Xbox-controller
> Artikel lezen

Goud voor oud: Novitec Lamborghini Aventador S

Tuning & styling
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador S Roadster scheurt in speciale uitvoering naar Japan

Autonieuws
Lamborghini
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.