Lifestyle & design

Deze Bentley's misstaan niet ín je huiskamer

Je hebt ze erbij; mensen die hun Bentley in de huiskamer parkeren. Gewoon, om naar te kijken. Als decoratie dus. Woon jij niet zo riant? Toch kan ook jij een Bentley ín huis halen. En je oren worden ook nog eens gestreeld.

Bentley en Naim zijn al tijden dikke maatjes. In elke Bentley op vier wielen is een audiosysteem van het eveneens Britse hifi-merk te vinden. Maar in plaats dat Naim met iets muzikaals op de koffie komt bij Bentley is het nu eens andersom.

Mu-so
Samen zijn namelijk de Naim for Bentley Mu-so en de Naim for Bentley Mu-so qb ontwikkeld, twee stijlvolle draadloze speakers. Beide apparaten ondersteunen Spotify, Apple's Airplay en internetradio en beschikken volgens Naim Audio over een hoogwaardige (digitale) processor. Qua kracht ben je met de Mu-So het beste af. Die heeft een opgegeven maximumvermogen van 450 Watt en telt zes (verborgen) luidsprekers. De qb kan 300 Watt produceren.

Details by Bentley
Het design van beide Mu-so' is bewust strak gehouden, zodat ze in vrijwel elke woonkamer niet misstaan. Maar het leuks zijn toch wel de details die je ook terugvindt op een Continental GT of Flying Spur. De draaiknop om het volume te regelen bijvoorbeeld, maar ook een afwerking van hout en aluminium.

En de prijs? Tsja… dat is zowel typisch Bentley als Naim. Niet goedkoop dus. Voor de Mu-so wordt 1.700 euro gevraagd en voor de Mu-So qb 1.100 euro. Iets teveel van het goede en toch al niet zo'n Bentley-fan? Porsche en Kef hebben een (goedkoper) alternatief.

Gerelateerde artikelen

Derde motor Bentley Bentayga een V8-benzine

Autonieuws
> Artikel lezen

Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga

Autonieuws
Bentley gaat voor Pikes Peak-record met Bentayga
> Artikel lezen

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W.O. Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga

Autonieuws
Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga
> Artikel lezen

Stekkeren met de Bentley Bentayga Hybrid

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.