Lifestyle & design

Glamping à la Audi

Redactie22 juli 2016

Gezellig hè, daar rond het Gardameer. Of wat te denken van het meer van Annecy? Ook al zo prachtig. Bij het zoeken naar een leuke last-minute wil je niets liever dan in de auto springen en naar het zwoele zuiden jakkeren. Maar zie nu nog maar eens een mooi plekje te bemachtigen tussen de vakantiedrukte. Tenzij je Audi rijdt.

Audi heeft de oplossing bedacht voor wie spontaan wil kamperen zonder gedoe vooraf én bij het arriveren op de vakantiebestemming. Eenmaal op locatie lonkt die verkoelende duik en dan heb je geen zin om eerst in de weer te gaan met stokken en haringen. Oftewel, het comfortabele bedje voor de komende dagen of weken moet bij aankomst eigenlijk al zo goed als gespreid zijn. Dat kan. Bij Audi.

Bij de Audi Q campingtent, enkel voor de Q3, Q5 en Q7, is het enkel uitrollen, 7 minuten opblazen (met het bijgeleverde motortje uiteraard) en klaar is Kees of wat je naam ook is. Wordt het weer toch wat guur? Slechts één deurtje verder zit je relatief hoog en droog in je eigen super-de-luxe Audi. Kacheltje aan, gezellig muziekje op, voilà! Of je maakt je alsnog uit de voeten naar het dichtstbij gelegen sterren-hotel. Eventjes de tent van de kofferbak afritsen en gas erop!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi Q3 geeft z'n design bloot

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Audi Q3 laat zich voor 't eerst zien

Spyshots
Nieuwe Audi Q3 laat zich voor 't eerst zien
> Artikel lezen