BMW Street Racer: Freude am Fahren kan niet jong genoeg beginnen

BMW Speed Racer: Freude am Fahren kan niet jong genoeg beginnen

Zit jij op voetbal, dan wil de kleine spruit ook tegen een balletje trappen. Van een drankje aan 't genieten, dan hoef je je blik maar af te laten zakken of daar komen die grijpgrage handjes al. Kinderen willen graag wat ouders doen. Rij je een BMW? Dan kun je het al wel raden, dan ziet de kleine zich graag achter het stuur van deze BMW Street Racer van BERG.

BMW heeft een racehistorie om ú tegen te zeggen. Onlangs nog werd dat feestelijk beklonken met de 3.0 CSL Hommage R. Deze bloedstollende conceptcar is een niet te missen eerbetoon aan de legendarische 3.0 CSL uit 1975, misschien wel BMW's beroemdste racer allertijden. En zeg nu dan zelf: deze BMW Street Racer van BERG past – met z'n 'dubbele nieren' in de grille – toch helemaal in dat plaatje?!

Fameuze driekleur
'Freude am Fahren' is al sinds mensenheugenis de merkslogan van BMW en BERG wil ook de kleinere scheurneuzen hiervan laten genieten. De fameuze driekleur van BMW M is geniet wereldfaam onder autoliefhebbers en ontbreekt alleen al daarom niet op de Straat Racer. Daarnaast zorgt het innige lichtblauw, donkerblauw en rood natuurlijk voor een stoere look van BERG's nieuwe skelter.

“En dat voor nog geen één procent van de prijs van de gemiddelde grote-mensen-BMW”
Skelter met BMW-genen

Zoals alle snelle BMW's beschikt ook de Straat Racer over achterwielaandrijving en is met piepende banden tot stilstand komen een koud kunstje dankzij de veilige terugtraprem. Met wat oefening zit er mogelijk zelfs een drift in. En dat voor nog geen één procent van de prijs van de gemiddelde grote-mensen-BMW: € 349,-. Bestellen kan bij de BERG-dealer of online op bergtoys.nl, waar desgewenst ook de Ford Mustang GT Pedal Go-kart en Buzzy Fiat 500 verkrijgbaar zijn.

Win de BMW Street Racer!
Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar bergtoys.nl. Maar we hebben ook nog wat leuks voor je in petto. Jij kunt de Street Racer namelijk winnen! Hoe? Door mee te doen aan onze actie.