Lifestyle & design

Ralph Lauren rijdt en draagt nu ook een Bugatti

Ralph Lauren heeft alles wat zijn hartje begeert. Een mode-imperium, een gouden huwelijk alsook een zeer zeldzame Bugatti Type 57SC Atlantic Coupé ter waarde van minstens 35 miljoen euro. Het enige dat nog ontbrak was een fraai hebbeding dat een rit in z'n automobiele klassieker uit 1938 pas echt complementeert. Maar ook dat is er nu: de Skeleton Automotive Watch. Ook voor jou.

Ralph Lauren mag dan met name te boek staan als een begenadigd ontwerper van kleding, een polshorloge gaat de inmiddels al weer 75-jarige Fransman ook heel goed af. Met veel oog voor detail ontwierp hij de Skeleton Automotive Watch, dat in het bijzonder een ware traktatie is voor het selecte gezelschap dat een Bugatti Type 57SC Atlantic Coupé in de garage heeft staan. Of, om anderen ook een plezier te gunnen, een museum. Van deze Bugatti zij er in totaliteit immers maar 43 gemaakt.

Amboyna burl
Ralph Lauren is – sinds de jaren '80 – een van de zeldzame bezitters van een Type 57SC Atlantic Coupé en weet zodoende, en niet in de laatste plaats van vanwege zijn fijnzinnige talent, als geen ander waarover een horloge moet beschikken om een instant klassieker te worden. Amboyna burl bijvoorbeeld, de zeer kostbare Aziatische houtsoort die ook in het interieur van de Type 57SC Atlantic Coupé is verwerkt. Ook de rest van het horloge is opgetrokken uit exclusieve materialen. Met als eindresultaat een 'naakt' uurwerk waar het maar moeilijk de ogen van af te houden is, zo prachtig. De Skeleton Automotive Watch heeft dan ook een prijs van 35.000 dollar per exemplaar, omgerekend € 30.800,-.

Gerelateerde artikelen

3D geprinte titanium remklauwen voor Bugatti Chiron

Autonieuws
> Artikel lezen

Vooruitblikken op Bugatti Chiron Grand Sport

Autonieuws
> Artikel lezen

Terugroepen van een Bugatti doe je zo

Autonieuws
> Artikel lezen

PF Bugatti Type 390: een motorblok voor om de pols

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Geldwolf wil nu al weer van z'n Bugatti Chiron af

Autonieuws
Iemand hoopt 1 miljoen winst te maken op 2de hands Buggati Chiron af
> Artikel lezen

Bugatti Chiron Sport geeft iedereen het nakijken

Autonieuws
Chiron Sport
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.