Net als mama met een Fiat 500 de blits maken?

BERG Buzzy Fiat 500

Hoe cool is dat? Je zoon of dochter net als mama op pad sturen met een Fiat 500. De BERG Buzzy Fiat 500 is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar en geïnspireerd op het design van het Italiaanse icoon.

We schreven al eerder over de Ford Mustang skelter van BERG en haalden hier op de redactie herinneringen op van hoe wij vroeger met onze blauw/rode skelters door de straten scheurden. En ja, we zijn jaloers op de jeugd van tegenwoordig die met Mustang-, Ferrari- of Jeep-skelters de blits maken. 

“Zó stoer als jouw kleine zich door huis en in de tuin verplaatst op deze vierwieler!”


Deze BERG Buzzy Fiat 500 is van een heel andere orde. Net als de mama-uitvoering spreek je eerder van trendy en iconisch. Maar toch ook wel stoer als jouw kleine zich door huis en in de tuin verplaatst op deze vierwieler. BERG heeft er daarbij alles aan gedaan om het erfgoed van de 500 ook voor de kleintjes tot leven te brengen. Het Fiat-logo siert de 'grille' en zowel op de trapkast alsook in de wielen zien we de 500-logo's terugkeren.


Met een prijskaartje van € 139,- is de BERG Buzzy Fiat 500 een geweldig Sinterklaas- of Kerstcadeautje. Bestellen kan bij de BERG-dealer of online op bergtoys.nl.