Lifestyle & design

MINI is bij de tijd

Wat stel je tegenwoordig als autofabrikant eigenlijk nog voor als je geen eigen horloge op de markt hebt gebracht. Ook MINI is bij de tijd en ontwierp niet één horloge maar een complete lijn met vijf gloednieuwe modellen.

De collectie omvat vijf behoorlijk uiteenlopende horloges. Voor ieder wat wils. Zo is er de digitale MINI-watch, een strak modieus klokje verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor de schappelijke prijs van € 34,90,- is ie van jou. De wat zakelijker belangstellende zal de MINI Chronograph Watch Black en Silver meer aanspreken. Deze horloges hebben een lederen band, zijn beiden vervaardigd uit RVS en kosten € 159,-. Ten slotte zijn er nog de MINI Speedometer Watch en de MINI Weekdays Watch. Deze sportief ogende uurwerken zijn geprijsd op respectievelijk € 69,- en € 99,-. Alle horloges zijn geïnspireerd op een MINI-auto zelf. Dat is onder meer te zien aan het gebruik van racevlaggen, de styling van de klokken en de ‘striping’ op de polsbandjes.

Lifestyle
MINI biedt trouwens niet alleen horloges aan. Ook kleding, tassen, speelgoed en zelfs fietsen behoren tot het assortiment. Al met al omvat de complete collectie meer dan 200 producten, allemaal met een typisch MINI-design.

Gerelateerde artikelen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

Mini Electric Classic kan verleden niet met rust laten

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.