Lifestyle & design

Hi Vertu Ti Ferrari Limited Edition!

Vertu, de maker van zeldzame telefoons en partner van Ferrari, heeft een nieuw toestel gelanceerd: de Vertu Ti Ferrari Limited Edition. En die is niet voor iedereen weggelegd.

Een iPhone, Samsung Galaxy S4 of HTC One duur?! Wacht maar totdat je het prijskaartje van de nieuwe Vertu hoort. Ach, we vallen er gewoon mee binnen, hebben we dat vast gehad. De Vertu Ti Ferrari Limited Edition kost maar liefst € 12.350,-. Zonder abonnement welteverstaan.

Toerenteller
Vierentwintig ouderwetse rooitjes voor een telefoon, dat is ontiegelijk veel geld. Maar de slechts 2013 bezitters houden dan wel iets speciaals tegen hun oor gedrukt. Model voor het design van de Vertu Ti stond de F12berlinetta, al hebben wij er maar wat moeite mee om dat te herleiden. Anderzijds, hoe vertaal je in vredesnaam een auto naar een functionele telefoon. Afijn, de analoge klok op de achterkant heeft zeker wat weg van de F12berlinetta’s toerenteller. Veel leder en carbon is er ook verwerkt in de behuizing. Bovendien wordt de titanium kast beschermd door een zogeheten Diamond Like Coating om eventuele gebruikssporen tot een minimum te beperken.

V12-ringtones
De Vertu Ti Ferrari Limited Edition wordt geheel met de hand gemaakt en draait overigens op het besturingssysteem Android 4.0. De camera is 8 megapixel sterk, terwijl die aan de voorzijde maximaal 1.3 megapixels heeft. Het interne geheugen bedraagt een riante 64 GB en leuk voor de heb is de exclusieve Ferrari-app met onder andere ringtones van diverse Ferrari-motoren.
 

Gerelateerde artikelen

Zoveel kost(te) de Ferrari F12tdf…

Autonieuws
> Artikel lezen

Knalgele SP275 RW is Ferrari's jongste one-off

Autonieuws
Knalgele SP275 RW is Ferrari's jongste one-off
> Artikel lezen

Zeldzame Ferrari F12tdf verbrandt tot hoopje as

Autonieuws
F12 TDF
> Artikel lezen

70 jaar Ferrari wordt gevierd met deze special editions

Autonieuws
> Artikel lezen

Configurator Ferrari 812 Superfast is slecht voor je

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari 812 Superfast: 800 pk sterke V12

Autonieuws
Ferrari 812 Superfast: 800 pk sterke V12
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.