Lifestyle & design

Eerste vruchten ‘MINI by Puma’

Onlangs sloegen MINI en het kledingmerk Puma na een eerdere korte samenwerking de handen opnieuw ineen. De eerste vruchten onder de noemer ‘MINI by Puma’ zijn inmiddels een feit.

Puma gaat de schoenen van MINI verzorgen alsook de tassenlijn en enkele andere mode-accessoires. De producten zijn exclusief voor MINI ontworpen en ook enkel via het dealerkanaal van het automerk verkrijgbaar of via de MINI Online Shop.

Urban & Sport
De tassenlijn van MINI by Puma bestaat uit uiteenlopende varianten (van zakelijk strak naar praktisch en reislustig) en zijn allemaal vervaardigd uit robuust zwart leder. Sommige tassen zijn in meerdere maten te verkrijgen en voorzien van typische MINI-details zoals een voering in het bekende Jacky-ruitenmotief. Andere richten zich meer op de zakenman of -vrouw door wat minder frivole details. Het thema van MINI by Puma is vrijwel continu ‘urban lifestyle met een sportieve look’ en dat geldt ook voor de schoenenlijn. Deze bestaat hoofdzakelijk uit casual sneakers, maar waarbij je evengoed op een formele gelegenheid kan komen binnenstappen.

Gerelateerde artikelen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

Mini Electric Classic kan verleden niet met rust laten

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.