Lifestyle & design

Bentley Collection pakt uit

Traditioneel in de aanloop naar Sinterklaas en Kerst pakt Bentley uit met nieuwe cadeaus binnen haar bekende Collection-lijn. Dit zijn ze voor de aankomende feestdagen. Geef gul!

Gezelligheid kent geen tijd! Dat klopt als een bus, maar er zijn nu eenmaal verplichtingen in het leven waarvan sommige op afspraak worden afgehandeld. En dan is zo’n bureauklok van Bentley-partner Breitling een praktische en evenzo fraaie eye-catcher. In dezelfde strekking zijn de lederen bureauaccessoires in vintage-look. Teruggrijpen naar het verleden doet Bentley opnieuw met een nieuwe lederen kofferset dat geheel in de authentieke stijl van haar Le Mans-overwinningen is uitgevoerd.

Backgammon
Voor de kleinere Bentley-boys en -girls die hun eerste kilometers willen maken met een Bentley is er de radiografisch bestuurbare Continental GT Supersports met een schaal van 1:12. De wat oudere fanaat kan zich ondertussen vermaken met een potje backgammon. Bentley heeft een stijlvolle set van dit oeroude bordspel ontwikkeld in nauwe samenwerking met de specialisten van Geoffrey Parker Games. De cassette waarin de met staal afgewerkte ‘checkers’ (spelstenen) opgeborgen kunnen worden is omzoomd met hetzelfde leder als dat wordt gebruikt voor de Mulsanne en Flying Spur. En ook hier komt veel ambacht bij kijken.

Verkrijgbaarheid
De nieuwste Collection is te bewonderen op de speciaal daarvoor bestemde Bentley-website alsook in Het Koopmanshuis waar Bentley Leusden sinds kort is gevestigd.

Gerelateerde artikelen

Born to race: Bentley Continental GT3

Autonieuws
Born to race: Bentley Continental GT3
> Artikel lezen

Stijlvol geweld: Bentley Bentayga Field Sports by Mulliner

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga

Autonieuws
Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga
> Artikel lezen

Stekkeren met de Bentley Bentayga Hybrid

Autonieuws
> Artikel lezen

Derde motor Bentley Bentayga een V8-benzine

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.