Lifestyle & design

Apple-accessories van Bentley en Ettinger

Alles wat Apple aanraakt veranderd in goud, de kans dat alles daaromheen ook geld in het laatje brengt is dus aanzienlijk. Dit bracht Bentley en leerlooier Ettinger op het idee lederen accessoires voor de Apple iPhone en iPad te ontwerpen. Ook het eveneens populaire Blackberry werd niet vergeten.

Het is niet de eerste keer dat Bentley en Ettinger samenwerken. Het Britse lederhuis Ettinger, zelf al weer zeventig jaar oud, ontwierp vijf jaar geleden voor het eerst enkele lederen producten met het brandmerk van Bentley. Inmiddels is de lijn behoorlijk omvangrijk met onder meer portefeuilles, paspoortmappen en bagagelabels. Topklasse materialen, een hoogwaardige afwerking en een stijlvol design staan bij Ettinger hoog in het vaandel.

Zwart/rood
Aanvankelijk werden alle lederen accessoires in het zwart gehuld, later kwamen daar meer frivole kleuren bij. Aan de binnenkant zijn de producten dan veelal met een contrasterende lederkleur bekleed. Bij de nieuwe lederen accessoires voor de iPhone (beschermhoesje à 45 pond) en iPad (opbergtas à 89 pond) is dit rood. De buitenkant is traditioneel uitgevoerd in zwart, wat volgens de Bentley en Ettinger gewoonweg stijlvol oogt, net als de apparaten van Apple. Rode stiksels complementeren dit. Bij het beschermmapje (45 pond) voor smartphones van BlackBerry hebben de makers de kleurstelling juist omgedraaid. De sleutelhanger, die net als de overige producten is voorzien van een geperst Bentley-embleem, moet 22 pond kosten.

Gerelateerde artikelen

Stekkeren met de Bentley Bentayga Hybrid

Autonieuws
> Artikel lezen

Stijlvol geweld: Bentley Bentayga Field Sports by Mulliner

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Born to race: Bentley Continental GT3

Autonieuws
Born to race: Bentley Continental GT3
> Artikel lezen

Derde motor Bentley Bentayga een V8-benzine

Autonieuws
> Artikel lezen

Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga

Autonieuws
Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.