Actiemodel: Ford Focus Cool & Sound

De huidige Ford Focus nadert zijn einde nu de nieuwe binnen een jaar zijn opwachting maakt. Om de belangstelling op de tweede generatie en de afzet te behouden lanceert Ford een nieuwe actiemodel Focus Cool & Sound genaamd. Voor € 17.991,- rijdt je deze extra rijk uitgerust 5-deurs Focus.

Het actiemodel is gebaseerd op de Trend en wordt tijdelijk aan de modelreeks toegevoegd. Zoals de naam van de Focus Cool & Sound al aangeeft, is deze uitvoering voorzien van airconditioning en een audiosysteem met CD-speler. Verder zijn onder andere ABS, zes airbags, ESP, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cruise control, elektrisch bedienbare voorportierramen, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en het FordEasyFuel-systeem van de partij.

In stijl
De verfraaiing kan nog uitgebreider met het Focus Style pakket. Dit pakket bestaat uit 16 inch lichtmetalen wielen met bandenmaat 205/55R16, mistlampen vóór, zwart afgewerkte koplampen, een Premium-middenconsole met verschuifbare armsteun, sportieve stoelbekleding en een lendesteunverstelling op de bestuurdersstoel. De prijs voor dit uitgebreide Focus Style pakket bedraagt een bescheiden € 500,-.

Prijzen
Als krachtlevers kan er gekozen worden voor 80 pk sterke 1.4 of 1.6 liter benzine met 100 pk. Prijzen voor deze motoriseringen bedragen respectievelijk € 17.991,- en € 18.891,-. De Ford Focus Cool & Sound in combinatie met de 1.6 TDCi-diesel vraagt € 21.355,-. Bijkomend voordeel voor de zakelijke rijder is dat deze 109 pk sterke oliestoker in de bijtellingklasse van 20% valt. De Cool & Sound is er overigens alleen als vijfdeurs of als Wagon (meerprijs van € 600,-).
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties