Autonieuws

Prijzen Opel Astra Stationwagon bekend

Opel heeft de prijzen van de nieuwe Astra Stationwagon bekend gemaakt. Met een vanafprijs van € 18.950,- is de Astra Stationwagon concurrerend geprijsd. Vanaf heden is de nieuwe Astra Stationwagon te bestellen.

De Astra Stationwagon is leverbaar met diverse benzine- en dieselmotoren. De basisuitvoering is de 1.4 Essentia welke € 18.950,- kost. Verder is er de 1.6 met 105 pk en de 1.8 met 125 pk. Deze beide modellen zijn in Essentia-uitvoering leverbaar vanaf respectievelijk € 20.250,- en 21.250,-. Voor wie meer prestaties wenst levert Opel een 2.0 Turbomotor in twee varianten. Het gaat hier om een 170 pk en 200 pk krachtige turbomotor welke respectievelijk € 26.995,- en € 36.875,- kosten. De 170 pk 2.0T is leverbaar vanaf de Enjoy-uitvoering. De 200 pk sterke 2.0 liter is alleen leverbaar als Cosmo en Sport. Dieselen kan ook in de vorm van een 80 pk (€ 22.200,-) of 100 pk (€ 23.400,-) diesel welke beiden een inhoud van 1.7 liter hebben. Meer dieselvermogen is in aantocht en zal te vinden zijn in de 2.0 CDTi motoren van 120 en 150 pk welke ook leverbaar zijn in de Vectra. Standaard zijn alle motoren gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak met uitzondering van de beide 2.0 turbomotoren welke beschikken over een zesbak. Een automaat is ook leverbaar.

Meer beenruimte voor de achterpassagiers
De Stationwagon is de tweede variant in de Astra-serie. De station heeft een 9 cm langere wielbasis wat geheel ten goede komt aan de ruimte voor de achterpassagiers. Om deze nog meer ruimte te geven zal vanaf 2005 tevens een verschuifbare achterbank leverbaar worden. Dit resulteert in nog eens 4 cm meer beenruimte.

Diverse innovaties
De nieuwe Astra Stationwagon heeft diverse innovaties, die uniek in zijn klasse zijn. Voorbeelden hiervan zijn Adaptive Forward Lightning (AFL) met Bi-Xenon technologie, Hill Start Assist (HSA) en het Trailer Stability Program (TSP). De laatste twee innovatieve opties zijn samen met een afneembare trekhaak en automatische niveauregeling onderdeel van het Trail pakket. Daarnaast is het FlexOrganizer-systeem ideaal en veelzijdig voor het vastzetten van bagage.

Nu te bestellen
Vanaf heden is de Astra Stationwagon te bestellen. Vanaf november zullen de eerste exemplaren worden afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Opel vraagt € 22.295,- voor Astra Sports Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar

Autonieuws
Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar
> Artikel lezen

Opel Astra Sports Tourer volgt al snel

Spyshots
Opel Astra Sports Tourer
> Artikel lezen

Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!

Autonieuws
Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.