Autonieuws

MINI Speedster Concept

MINI onthult ook Speedster op IAA

MINI pakt groots uit op de IAA in Frankfurt. Het merk viert daar immers haar 50-jarige bestaan en laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan.

MINI onthult ook Speedster op IAA
Eerder deze week maakten we al kennis met de Coupé Concept. Maar MINI heeft meer voor ons in petto. Op de IAA zal de Coupé Concept zij-aan-zij staan met een open variant van dat model: de MINI Speedster. En het zijn niet zomaar studiemodellen. MINI heeft al laten doorschemeren dat beide conceptcars omstreeks 2011 in productie gaan. Samen met de nog te introduceren Crossman komt het modellengamma van MINI daarmee op maar liefst zes modellen!

Schets
Deze eerste afbeelding gunt ons alvast een blik op het studiemodel. De foto werd genomen van een presentatiebord en toont een schets van de Speedster Concept. Voorlopig moeten we het daarmee doen. De verwachting is dat MINI de auto op de IAA zal onthullen.
Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers