Autonieuws

Opel Astra

Opel Astra ook leverbaar met FlexFix

Net als de Opel Corsa en Antara wordt de nieuwe Astra leverbaar met het FlexFix draagsysteem. Het innovatieve systeem maakt het mogelijk om de fietsendrager te integreren in de achterbumper. Fietsen vervoeren wordt zo wel heel gemakkelijk.

Opel Astra ook leverbaar met FlexFix
• Volledig geïntegreerd systeem, onzichtbaar wanneer deze niet wordt gebruikt
• Eenvoudige bediening en lage positie voor gemakkelijk op- en afladen

Het FlexFix draagsysteem is als een lade in de achterbumper geïntegreerd. Simpelweg trekken aan de hendel bij de rand van het kofferdeksel en het systeem schuift uit de bumper. Speciale hulpstukken of gereedschappen zijn niet nodig. Wanneer het FlexFix draagsysteem niet wordt gebruikt, kan deze gewoon worden teruggeduwd waarbij het vrijwel onzichtbaar in de achterbumper verdwijnt. Het FlexFix draagsysteem, dat ook van extra achterlichten is voorzien, is geschikt voor maximaal twee fietsen met wielmaten van 18 tot 28 inch. Het maximale draagvermogen is 40 kg, of twee fietsen met elk een gewicht tot 20 kg. Voor optimale veiligheid klinkt er een geluidsignaal als de auto in de achteruitversnelling wordt gezet.

Handig voor forensen
De toepassing van het FlexFix systeem is niet alleen handig voor diegene die er in zijn vrije tijd graag met de fiets op uit trekt. FlexFix is ook een slimme gadget voor forensen die hun auto liever buiten het stadscentrum parkeren en vervolgens met de fiets naar het werk rijden.
Redactie
Door Redactie
Opel Astra ook leverbaar met FlexFix
Opel Astra ook leverbaar met FlexFix

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers