Autonieuws

Opel Astra ook leverbaar met FlexFix

Net als de Opel Corsa en Antara wordt de nieuwe Astra leverbaar met het FlexFix draagsysteem. Het innovatieve systeem maakt het mogelijk om de fietsendrager te integreren in de achterbumper. Fietsen vervoeren wordt zo wel heel gemakkelijk.

• Volledig geïntegreerd systeem, onzichtbaar wanneer deze niet wordt gebruikt
• Eenvoudige bediening en lage positie voor gemakkelijk op- en afladen

Het FlexFix draagsysteem is als een lade in de achterbumper geïntegreerd. Simpelweg trekken aan de hendel bij de rand van het kofferdeksel en het systeem schuift uit de bumper. Speciale hulpstukken of gereedschappen zijn niet nodig. Wanneer het FlexFix draagsysteem niet wordt gebruikt, kan deze gewoon worden teruggeduwd waarbij het vrijwel onzichtbaar in de achterbumper verdwijnt. Het FlexFix draagsysteem, dat ook van extra achterlichten is voorzien, is geschikt voor maximaal twee fietsen met wielmaten van 18 tot 28 inch. Het maximale draagvermogen is 40 kg, of twee fietsen met elk een gewicht tot 20 kg. Voor optimale veiligheid klinkt er een geluidsignaal als de auto in de achteruitversnelling wordt gezet.

Handig voor forensen
De toepassing van het FlexFix systeem is niet alleen handig voor diegene die er in zijn vrije tijd graag met de fiets op uit trekt. FlexFix is ook een slimme gadget voor forensen die hun auto liever buiten het stadscentrum parkeren en vervolgens met de fiets naar het werk rijden.

Gerelateerde artikelen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Irmscher previewt zijn nieuwe Opel Astra

Tuning & styling
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.