Autonieuws

Bugatti Veyron Grand Sport ´Sang Bleu...

Opnieuw jubileummodel van Bugatti

Opnieuw presenteert Bugatti een exclusief jubileummodel. Ditmaal is het de Veyron Grand Sport die een speciaal sausje kreeg overgoten. Volgens Bugatti is de auto vooral uniek door de manier waarop de two-tone kleurstelling is gecreeerd.

Opnieuw jubileummodel van Bugatti
Bugatti viert dit jaar haar honderste verjaardag. En dat laat de Franse sportautofabrikant niet ongemerkt voorbij gaan. Bugatti gaf begin dit jaar de aftrap met de presentatie van het jubileummodel Bleu Centenaire. Nog geen maand later presenteerde de fabrikant een viertal Centenaire Edition´s en ditmaal is het de ´Sang Bleu´ dit de 100-jarige verjaardag vol in de schijnwerpers moet zetten. Wel voor de laatste keer overigens, aldus Bugatti.

Carbon en aluminium
Heel bijzonder is de ´Sang Bleu´ niet. Slechts de kleurstelling maakt de auto uniek. Ditmaal heeft Bugatti er overigens niet voor gekozen om de verschillende carrosseriepanelen enkel in verschillende kleuren te leveren, maar ook de gebruikte materialen te tonen. Zo is het carbon in blauw uitgevoerd en zien we dit schitterend contrasteren met het gepolijste aluminium. Tezamen met de luchtinlaten en de tweekleurige lichtmetalen wielen onderscheidt deze ´Sang Bleu´ zich van elke andere Grand Sport.
Redactie
Door Redactie
Opnieuw jubileummodel van Bugatti
Opnieuw jubileummodel van Bugatti
Opnieuw jubileummodel van Bugatti
Opnieuw jubileummodel van Bugatti

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers