Autonieuws

Opel Insignia OPC ontvangt prijskaart

Opel heeft de prijzen van haar krachtigste model ooit bekend gemaakt. Het gaat om de Insignia OPC met een vermogen van 325 pk die in 6,0 seconden naar de 100 km/h kan schieten. Voor minimaal € 62.350,- wisselt deze krachtpatser van eigenaar.

De Opel Insignia OPC is met 325 pk de krachtigste Opel ooit. De totale trekkracht van de 2.8 liter V6-benzinemotor met turbo bedraagt 435 Nm. Dankzij deze cijfers weet de Insignia OPC in exact zes seconden naar de 100 km/h te sprinten en kan ´ie een (begrensde) top halen van 250 km/h. De Opel Insignia OPC is leverbaar in drie carrosserievarianten: als vierdeurs sedan, als vijfdeurs hatchback en als Sports Tourer (stationwagen). De verkoopprijs van de vierdeurs Opel Insigna OPC is € 62.350,-. De vijfdeurs hatchbackvariant kost € 400,- meer. Voor de OPC-uitvoering van de Insignia Sports Tourer vraagt de dealer minimaal € 64.150,-.

Recaro-sportstoelen
Tegelijkertijd met zijn markintroductie beleeft de Opel Insignia OPC een primeur: het is de eerste uitvoering waarin de zogeheten Recaro Ergonomische Sportstoelen leverbaar zijn. Deze extra sportieve optie staat in de prijslijsten voor € 2.045,-. Zowel de bestuurderstoel als de voorste passagierstoel is dan elektrisch verstelbaar. Bovendien worden de zetels standaard geleverd in geperforeerde leder.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Opel Insignia GSi verpulvert OPC-voorganger op de Ring

Autonieuws
> Artikel lezen

Snelle pakezel: Opel Insignia GSi Sports Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Insignia ST GSi treedt in voetsporen zeldzame Vectra

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.